0
Košarka

‘IGRA MOG ŽIVOTA’: Promocija knjige Bore Stankovića (FOTO)

Objavljeno: 18.02.16 u 12:58

Legenda srpske košarke Birislav Bora Stanković danas je promoviso svoju knjigu „Igra mog života“ i govorio o mnogim zanimljivim stvarima iz njegovog života.

Promociji knjige prisusustvovala je cela ženska košarkaška reprezentacija Srbije na čelu sa selektorom Marinom Maljković, zatim predsednik KŠ Dragan Đilas, potpredsednici Dejan Tomašević i Igor Rakočević…

– Velika mi je čast što su naše košarkaašice tu i dobar deo prijatelja iz OKK Beograd. Košarka nas sve veže. Naš Savez od prvog dana je paralelno razvijao mušku i žensku košarku, koja je još lepša od muške jer ima lepotu, gracioznost, istakao je Stanković.

bora-stankovic-promocija-3955

Bora Stanković je, takođe, objasnio zbog čega je počeo da se bavi košarkom:

– Odgovarala je mom temperamentu i ciljevima. Košarkaši uvek gledaju gore u vis zato što uvek žele bolje i više. Moje društvo se okupljalo na terenima KK Crvena zvezda. Uz prijateljstvo smo širili košarku i borili se za nju, otkrio je Stanković.

bora-stankovic-promocija-3960

Stanković je dodao da njegova knjiga ne govori samo o košarci, nego i o životu:

– Kada sam počeo da se bavim ovim sportom, to nije fraza, sve se smirilo. Vodio sam normalan i posvećen život u igri koju volim. Hvala autorima (Aleksandar Miletić i Vladimir Roganović) i KSS-u na čelu sa predsednikom Draganom Đilasom koji su udarili pečat na celu ovu akciju, zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter