14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŽESTOKO PO KOMŠIJAMA: Čović odgovorio Hrvatima

Objavljeno: 15.02.16 u 10:50

Poznat kao čovek bez dlake na jeziku predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović nije ostao dužan hrvatskim medijima koji su u nečije ime tražili eliminaciju kluba sa Malog Kalemegdana iz Evrolige zbog pevanja „četničkih pesama“ (Vidovdan, Marš na Drinu) tokom utakmice protiv Cedevite.

Komšije su otišle toliko daleko da su čak i od ATP-a tražili novčanu kaznu za Novaka Đokovića jer je pevušio jednu od pesama.

– Izveštaji pojedinih hrvatskih medija služe za blaćenje Crvene zvezde. Blate i najboljeg svetskog tenisera, a Novak je primer kako bi trebalo da se ponaša vrhunski sportista. Nisu im on i Zvezda krivi što njihovi sportisti ne postižu velike rezultate. Imam za njih čisto srpski komentar – mogu da nam pljunu pod prozor, rekao je Čović za Informer.

Prvi čovek crveno-belih zna odakle vetar duva kada je u pitanju priča o izbacivanju iz Evrolige.

– Ovo sada rade zbog spekulacija vezanih za Zvezdu i Evroligu, pa je njihova nervoza očekivana. Pojedinim hrvatskim medijima bi bolje bilo da manje mrze i budu iskreni prema sebi i drugima, možda njihovi sportisti i naprave neki rezultat, poentirao je Čović.

0
0
14 Komentara
  1. Covek brani srpski klub i srpskog tenisera od zagrebackih novina, a javljaju se navijaci partizana!! Hmmm, zanimljivo!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. O Srpstvu prica covjek koji je pokrenuo privatni klub parama pokradenim na Kosovu. Budi covjek pa reci koliko bi kostalo KK CZ da hoce rjesiti se tebe iz kluba?

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa ovde nije pitanje o Covicu vec o Srpskoj kosarci…..pljujete sto on brani….Djokovica….nas ugled….Srbiju…..
    Ane ko je bolji Zvezda i Partizan….pffff….
    Gledajte sire….a ne lokalno….

    0
    0
    Odgovori
  4. TVOJE „greske“ se broje kao MOJE, ali neces jos dugo trajati, svoje grehe skupo ces OKAJATIIIII..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter