8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAD MOŽE I POD REFLEKTORIMA: Stigle pare na Marakanu, ali brzo potrošene

Objavljeno: 14.02.16 u 10:43

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, rekao je da je na račun Crvene zvezde uplaćena i druga rata od Liverpula, za transfer Marka Grujića.

Terzić je istakao da je novac iskorišćen i za vraćanje dugova prema državnim firmama.

– U petak je legla druga rata za Marka Grujića kojom smo poplaćali dosta dugova, pre svega prema državnim firmama za struju, vodu, kao i porez. Takođe, svi naši strani igrači su u potpunosti isplaćeni, čak su dobili februarsku platu unapred. Sledeći zadatak je da se u potpunosti isplate bivši igrači. Imamo moralnu obavezu prema njima jer su mnogo puta prolongirali obaveze, poslednji put u oktobru prošle godine, rekao je Terzić, a prenosi zvanični sajt kluba.

Podsećamo da je Crvenoj zvezdi prošle jeseni u nekoliko navrata „sečena“ struja zbog neplaćenih računa nakon čega je odlučeno da crveno-beli svoje utakmice kao domaćin igraju u dnevnom terminu.

Bez obzira na to što je prema Terzićevim rečima uplaćen deo novca i EPS-u utakmica 23. kola Superlige Srbije ipak će da bude odigrana pod dnevnom svetlošću odnosno duel lučanskom Mladosti zakazan je za subotu od 14 sati.

Crvenu zvezdu bi uskoro mogao da napusti još jedan igrač, za kojim u Ljutice Bogdana neće mnogo žaliti.

0
0
8 Komentara
  1. Strani isplaćeni da netalasaju,domaći čekajte kraj izbora pa ako pobedi gospodar biće,ako ne ni za šampon a i pošteni Terza i Čovke će morati u ćorku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Raspali projekat nastavlja svojim tokom. Lopovluk ne prestaje. Juče Lukić, danas Terzić. Ako se pojavi ponovo UEFA, šef će da urgira preko svojih veza i Kurca. Kurc će da vam donese mir u kuću.

    0
    0
    Odgovori
  3. PLJACKA SE NESMETANO NASTAVLJA … BANKOMAT RADI BESPREKORNO … da drzacni projekat – zvezda ocuva srpstvo, pravoslavlje, patriotizam … a vi koji ste OPLJACKANI – PONIZENI … ucite kako se postaje srbin, pravoslavac, patriota , uspesan covek u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter