7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ ZBUNJEN: Zašto ste nervozni? Nema potrebe za nervozom

Objavljeno: 13.02.16 u 11:35

U intervjuu koji je dao dnevnom listu „Informer“, prvi čovek košarkaške sekcije crveno-belih pojasnio situaciju oko licenci u Evroligi, te je izrazio i čuđenje zbog nervoze nekih klubova iz regiona.

Već neko vreme postoje nedoumice oko igranja Evrolige naredne godine, konkretno oko načina izbora klubova, što je Nebojša Čović pojasnio:

– Više ne postoji ni A ni B licenca, već ugovor poput onog koji je potpisalo 11 klubova ili specijalna pozivnica. Zvezda je dugogodišnji pouzdan partner Evrolige u svim segmentima – od takmičarskog do finansijske transparentnosti, koja je najbolja u ovom delu Evrope

Takođe, Čović se osvrnuo i na standarde Evrolige, kao i na reakcije klubova iz ABA lige:

Ispunjavamo sve standarde Evrolige. Zato Zvezda nema razloga za bilo kakvu nervozu, koju vidim kod nekih drugih klubova iz regiona, zaključio je Čović.

0
0
7 Komentara
  1. Dugogodisnji pouzdan partner? Pa da, samo jos preostaje da vide ko duze saradjuje sa Evroligom, zvezda ili Darusafaka, i tada ce sve biti jasnije 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. covece, sto toliko : LAZES, VARAS, PETLJAS, SA NARODOM MANIPULISES …??? je li to: za rad svega sto na sportskom polju … na oporavku drzave Srbije uradi od KiM preko beograda do subotice …dokle ce ovakvi …Srbijom da vladaju i sudbinu da joj odredjuju ?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter