0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Služio nas je šut za tri poena, mislim da smo zasluženo pobedili

Objavljeno: 07.02.16 u 20:17

Nakon meča Crvene zvezde i Igokee, treneri oba tima složili su se da je atmosfera bila na zavidnom nivou, ali da je pobedila raspoloženija ekipa.

Trener crveno-belih, Dejan Radonjić zadovoljan je preciznošću svojih igrača u šutu za tri poena, a takođe je pohvalio i igru rivala:

– Igokea igra dobro u poslednje vreme, pokazala je kvalitet da može igrati na zavidnom nivou, vrlo je blizu i opstanka u ligi što im je i cilj. Mi smo se pribojavali ovog meča, međutim ušli smo dobro u meč. U drugoj četvrtini smo imali jedan slabiji period u odbrani ali nakon toga smo se vratili dobroj odbrani, došli smo do lakih poena. Služio nas je šut za tri poena i mislim da smo na kraju uspeli zasluženo da slavimo, rekao je Radonjić.

Marko Gudurić, igrač Crvene zvezde, najviše se osvrnuo na igru iz drugih 20 minuta i rekao da je ovo jedna od najvažnijih pobeda u ABA ligi:

– Važna pobeda u gostima. Nismo pružali do sada najbolje partije u ABA ligi. Znali smo da će biti teška utakmica, mi smo u drugom periodu pojačali ritam i uspeli da odigramo u napadu dosta brže a mnogo više kontranapada i mislim da smo zasluženo slavili. Čestitao bih svojim saigračima na dobroj partiji, naravno i Igokei na fer i korektnoj igri i naravno publici na sjajnoj podršci koju su nam pružili u Laktašima, jasan je Gudurić.

Trener Igokee, Dragan Bajić pohvalio je atmosferu na meču, ali razočaran je što njegov tim nije bio dovoljno skoncentrisan u drugom poluvremenu:

Drago mi je što je utakmica odigrana u jednoj ovako divnoj atmosferi. Ovakvu smo utakmicu očekivali, znali smo da ćemo imati problema sa unutrašnjom igrom  Crvene zvezde Telekom koju smo odlično riešili, međutim, to nam je otvorilo dosta problema na drugoj strani kada su u pitanju otvoreni šutevi, a gosti su bili šuterski raspoloženi. Držali smo priključak u prvom poluvremenu., međutim, u trećoj četvrtini nismo sačuvali koncentraciju, imali smo dosta izgubljenih lopti što su gosti znali iskoristiti, rekao je Bajić

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter