0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMISLAV KARADŽIĆ: Nije tajna za koga će Srbija glasati na izborima za predsednika FIFA!

Objavljeno: 05.02.16 u 17:15

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić otkrio je za koga će naša „kuća fudbala’ glasati na izborima za prvog čoveka FIFA.

To je Đani Ifantino doskorašnji generalni sekretar UEFA. Kako je prvi čovek srpskog fudbala rekao, FS Srbije je pokrenuo inicijativu da se Ifantino predloži za prvog čoveka FIFA.

– FSS je jedan od pet evropskih nacionalnih saveza koji je pokrenuo inicijativu da Đani Infantino bude predložen za funkciju predsednika FIFA. Duboko verujem da ta činjenica adekvatno svedoči o našim planovima, kao i o značaju koji zauzimamo u pokrenutoj misiji da dosadašnji generalni sekretar UEFA bude izabran na mesto prvog čoveka svetskog fudbala – rekao je Karadžić za sajt FS Srbije.

Popularni Tole je izneo niz hvale na račun Đanija Ifantina i nada se njegovoj pobedi 26. februara u Cirihu.

– Potpuno je spreman da zauzme najviše mesto u najpopularnijem svetskom sportu. Zbog svega navedenog, FS Srbije snažno stoji na uverenju da je Đani Infantino najbolji kandidat za izbor na mesto predsednika FIFA.

Zvanični protivkandidati Italijanu su jordanski princ Ali Bin el Huseina, šeik Salman bin Ibrahima ek Kalifa iz Bahreina, Francuz Žerom Šampanj i Juznoafrikanac Toki Seksvejl.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter