4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MARKO GRUJIĆ O ‘SLUČAJU ŽIVKOVIĆ’: Neću da mu stajem na muku, ali ja sam odluku doneo sam…

Objavljeno: 05.02.16 u 10:20

U kratkoj izjavi koju je dao „Žurnalu“, Marko Grujić je odgovorio na pitanja povodom afere koja potresa srpski fudbal, a koja se tiče Andrije Živkovića i Partizana.

Upitan da uporedi dve situacije, Grujić je rekao da se dosta razlikuju:

– Nije ista situacija. Žiletu je ugovor pred istekom, Zvezda ništa ne bi gubila da sam ostao. Imao sam samo naznake da se stranci ne bi vratili.

Takođe, osvrnuo se i na njihov poslednji susret:

– Videli smo se pri kraju prošle godine na Kopaoniku, neću da ga zovem i stajem mu na muku. Znam da je ugovor pogrešno sklopljen, rekao mi je da se pitaju njegov otac i menadžer.

Za kraj je ostavio i ono što i jeste najvažnije u celoj ovoj ujdurmi:

– Najbitnije je da on prelomi. Ja sam odluku doneo sam.

0
0
4 Komentara
  1. Odlicno je postupila uprava partizana a i Andrija jer kad istekne taj sporni ugovor Piniju se vracs tih 2,5 miliona koliko je Partizan i uzeo a Andrija ce da potpise novi ugovor sa Partizanom i posle ce biti prodan za naj manje 8 miliona a sve u kasu Partizana.Jer sagledajte malo situaciju 2,5 su uzeli toliko i vracaju ko bi kome dao tolike pare bez kamate ekonomija je cudo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste ali ti si imao mu.a i prelomio sam a Andrija ima tatu iz Pukovca koji ima toliki uticaj na dete da se to granici sa fanatizmom, covek hoce pare i trguje svojim sinom.

    0
    0
    Odgovori
  3. Iskreno i pametno za razliku od navijaca njegovog bivseg kluba koi navijaju da crkne krava komsiji.Andrija je punoletan i treba sam da donese odluku a ne otac taksista koi zna prava i daje saopstenja svaki drugi dan.O menadzerima ne treba nista ni reci,njihova svetinja su pare!Andreja treba da slusa srce a pare ce doci same jer sada treba da igra iz ljubavi a kasnije za proklete novce!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter