8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEKADA JE VREDEO MILIONE: Potcenjivačka ponuda Napolija za Ninkovića

Objavljeno: 31.01.16 u 21:49

Napolitanci žele da uzmu Nikolu Ninkovića ispod cene.

Partizan je na pripremama na Kipru, a iz Italije je došla ponuda od trenutnog lidera prvenstva Napolija, čija je uprava „zagrejana“ da u poslednjim trenucima prelaznog roka dovede mladog vezistu.

Uprava Partizana sprema je da se odrekne Ninkovića za 700 hiljada evra, ali po najnovijim informacijama koje donose mediji sa „čizme“ ekipa sa San Paola nudi 200 hiljada manje. 

Razlog tome je što je Napoli već ispunio kvotu igrača koji dolaze iz zemalja van Evropske unije, te bi Ninković najverovatnije bio poslat na pozajmicu u Kjevo u kome bi nastupao do leta.

Po rečima Ivana Tomića, šefa struke „crno-belih“, Ninković je na treninzima jedan od najboljih. Takođe je dodao, i da će mu biti teško ako jednog dana napusti Humsku.

Upravo ovakva izjava Tomića možda nagoveštava Ninkovićevu selibdu u Italiji.

Crno-beli bi u utorak mogli da budu brojniji za jednog novog člana.

0
0
8 Komentara
  1. Ti sto pises da nikada nije vredeo milione, idi umi se, pojedi sendvic pa na posao, botu jedan glupi! Ponovo ce da vredi milione! Zivi bili pa videli!

    0
    0
    Odgovori
  2. Izvini,novinar,a kad je to vredeo milione?Ko ga je to procenio i ko mu nudio milione?Mozda si ti taj koji procenjujes?Nikada taj nije imao veliku cenu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bitno da vi koji komentarisete I sedite ispred kompijutera zaludni i smoreni znate njegovu pravu cenu. CUTANJE JE ZAKON!
    Cuti I navijaj za voljeni klub,I pusti ljude da rade svoj posao.. Bice vremena za komentare kad pokazu koliko I sta znaju posle priprema. Poz za sve iskrene Grobare!

    0
    0
    Odgovori
  4. Dajte samo neka ode a ti koji si napisao ovaj text odakle tebi da je on ikad i vredeo vise??? Koju je on to sezonu pokidao pa da su se klubovi otimali oko njega???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter