3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BEZ GROBARA U MORAČI? Crnogorci pronašli način da spreče dolazak Partizanovaca

Objavljeno: 30.01.16 u 16:02

Nedavno prilikom gostovanja Partizana u Nikšiću došlo je do velikog okršaja navijača beogradskog tima i pristalica Sutjeske na ulicama drugog po veličini grada u Crnoj Gori.

Kako bi izbegli nešto slično pred duel Budućnosti i Partizana, čelnici kluba iz Podgorice odlučili su da u prodaju puste ograničen kontigent ulaznica kako bi na suptilan način sprečili navijače crno-belih da ušu u Moraču.

Tačnije u prodaji se našlo svega 300 ulaznica, dok su sve ostale navodno trebovane od stane prijatelja kluba i navijača.

– Sve ulaznice su numerisane i molimo gledaoce da se pridržavaju numeracije i da na vreme uredno zauzmu svoje mesto u dvorani. Vrata sportske dvorane biće otvorena dva sada pre početka utakmice. Mole se gledaoci da sa sobom ne nose sitne predmete, koji mogu da predstavljaju eventualnu opasnost po bezbednost učesnika, piše u saopštenju KK Budućnost.

Podsećamo da je prethodnih godina navijačima Partizana bio zabranjen ulazak u dvoranu, a sada su se Podgoričani prisetili da bi taj „problem“ mogli drugačije da reše.

Utakmica 22. kola ABA JTD lige između Budućnosti i Partizana na programu je večeras od 19 sati.

0
0

3 Komentara

    • Једно 10 година су нас млатили полицајци и избацивали из сале, а сад ово… покушавају вјештачки да од ПГ направе град који навија за будућност, али никад им то неће успјети! ПОДГОРИЦА ЈЕ УВИЈЕК БИЛА И БИЋЕ ЦРНО-БЕЛА!
      Поздрав из Подгорице

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter