7
Domaći fudbal

ZVEZDAŠ I PARTIZANOVAC MEĐU NAJTALENTOVANIJIM FUDBALERIMA SVETA: A nama liga sve gora i gora

Objavljeno: 28.01.16 u 21:18

Tako bar tvrdi „Gazeta delo Sport“.

Srpski fudbal funkcioniše po sistemu „toplo-hladno“. Nakon perioda „toplo“ (osvajanje titule šampiona sveta na Novom Zelandu), usledi led ledeni (ispadanje iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo). I tako već duže vreme.

Pa ipak, i takav, naš fudbal još uvek privlači pažnju javnosti. Najnoviji slučaj dolazi nam iz Italije.

Prestižni italijanski list „Gazeta delo Sport“ stavio je Andriju Živkovića na 17, a Marka Grujića na 20. mesto najtalentovanijih mladih fudbalera sveta.

Dakle, i svet vidi – talenta u Srbiji ne manjka. Pa kako onda dođosmo u situaciju da nam uspeh predstavlja sam plasman na neko takmičenje?

Iz dana u dan, Srbija pokazuje da je u jednoj disciplini ipak nenadmašna – ovoliko paradoksa na toliko malom prostoru nije nigde zabeleženo.

0
0
7 Komentara
  1. Što se tiče Živković…dečko pati od kompleksa pa mu je ispod nivoa da igra u Turskoj ligi i za neki od dva najveća kluba tamo…a koliko znam on ne bi ni u Dortmund koji se raspituje za njega…on čeka Benfiku,ali džaba sve to kada Partizan neće dobiti ni 2 miliona…a pošto je matematika veoma jasna 2 miliona nikako ne može da bude veće od 6 koliko je Zvezda dobila za Gruzija…tako da Glodari cifre sve govore…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto gurate tog zvezdasa barabar sa FUDBALSKOM VELICINOM IZ PARTIZANA??? Sve je uzalud taj nece biti ni svetlosnu godinu blizu Andrije, videcete. Vec mu je pobegao za 20.000.000 miliona, USKORO CETE SAZNATI GDE I ZA KOLIKO IDE!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahahaha…veličina…hahahahahaha…
      Dečko jeste možda za sada dobar…ali je kompleksaš…udarila ga je slava pre vremena u glavu…
      Čak i da uskoro ode…Glodari opet nećete dobiti Bog zna šta…a i dalje će biti veooomaaa hladno…-26…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter