14
Domaći fudbal

PARTIZAN OSTAJE BEZ BISERA: U Humsku stigla milionska ponuda?

Objavljeno: 27.01.16 u 10:27

Gledajući poslednja dešavanja u Partizanu, nije nemoguće da crno-beli neplanirano ostanu bez važnog šrafa.

Saša Lukić, talentovani vezista crno-belih, ponovo je aktuelan kao meta klubova sa zapada Evrope, konkretno Sevilje i Torina, javlja današnji „Sport“. Za Lukića su posebno „zagrizli“ Italijani, i spremni su da Partizanu ponude (spasonosnih?) dva miliona evra.

Iako je Lukić viđen kao jedan od nosilaca igre u prolećnom delu šampionata, nije nemoguće da, uzevši u obzir činjenicu da Partizanu gori pod nogama, karijeru ipak nastavi u Italiji ili Španiji. 

0
0
14 Komentara
  1. Zasto spasonosnih 2 miliona evra? Partizanov dug iznosi 10 miliona za razliku od drugih. Sem toga aktiva – vrednost igraca premasuje 20 miliona evra.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto ne prodaju sve mlado i talentovano a nek dovedu one penzionere istrosene i posle iliev jos ima da kaze da su doveli i bombe.alal vera

    0
    0
    Odgovori
  3. Jesam zvezdas, ali bez jakog partizana nema ni jake zvezde i obrnuto. Zato nam je i reprezentacija tamo gde jeste. STOP ODLASCIMA!!! Privatizacija pod hitno!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Imam utisak da od prodaje naših igrača, mi finansiramo zvezdin prelazni rok. U celoj ovoj dosadašnjoj priči jedino mi je to logično.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ma kome gori, ako nekome gori, to je ciganima, MI smo stabilan Evropski klub koji bi „neki“ da predstave i naprave drugacijim i izjednace sa propalim i devastiranim klubom sa MRAKane !!!! Ostaviti DECU PARTIZANA sto duze u klubu, VISE novca i uspeha za klub, a MANJE za procente i mesetarenje menadzerije !!! STOP unistavanju Svetinje !!! Partizan iznad svih !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Stabilan Evropski klub kojem je filijala ispala u trecu ligu,koji par godina nije imao glavnog sponzora,kome odlaze mladi talenti,koji ima sumnjive ugovore koje proverava policija,koji je prodao gomilu igraca za veliki kesh a u dugovima je…Ahaa,samo lazi sebe bice ti lakse hahaha…

      0
      0
      Odgovori
      • Nestabilan ‘evropski’ klub koji u superligi ima sest filijala,koji duguje 45 miliona evra i jos uvek postoji,koji 5 godina ima glavnog sponzora,koji u evropi ima svake sezone po jedno gostovanje,koji na celu kluba ima lice sa interpolove poternice….cuti,pokri se usima smejace ti se narod…cccc

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter