4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PODRŠKA KADA JE TEŠKO: Delije nisu htele kući dok nisu pozdravile ‘miljenike’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.16 u 10:38

Delije su čak 45 minuta posle meča čekale da se košarkaši Crvene zvezde vrate na parket i pruže im podršku.

Obučeni u civilnu opremu košarkaši su izašli podno „severne“ tribine kada se gromoglasno začula pesma „Dobro znaj“. Nema sumnje da će ova podrška navijača značiti na psihološkom planu četi Dejana Radonjića, koja u petak dočekuje Lokomotivu Kuban u 5. kolu Top 16 faze Evrolige.

(Izvor: YouTube/Martinko Martinovic)

0
0

4 Komentara

  1. Rent-a-kar narikace odlicno znaju da im posle ovog poraza „buducnost“ visi o tankom koncu, a taman su poceli da dobijaju „redovna primanja“ od gazde im fabrikanta, ALI… !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Druze tebi pod hitno treba neki psihiatar.
      Ali verovatno si neki ljakse koji vise mrzi Zvezdu nego sto voli svoj peopali klub.
      Dobili ste sinoc….ali veruj mi….Coki vas je pustio. Tek tako da imate jos malo da disete u skoro skroz potonelom brodu i to ba slamcicu.

      0
      0
      Odgovori
      • Pusti brate idiota nije vredan sedi kuci i nema sta da radi nego da lupa gluposti…Da nije interneta ne bi se nikada cula njegova rec ovako…On prica o nekim buducim danima a bore se za goli zivot u svim sportovima sem u vaterpolu….SNS ce njima doci glave kao sto je DS i SPS Zvezdi polako smao sto ovaj sada tera do kraja!!!!Nemojte ga nazivati drugom Kninjani molim vas on je decko umbolnik i ne dajite mu na znacaju !!!!!POzzz Kninu iz Srbije

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter