6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Partizan je pobedio zasluženo!

Objavljeno: 26.01.16 u 00:21

Trener Crvene zvezde je posle meča čestitao Partizanu na zasluženoj pobedi.

– Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Večeras je igrao sa većom energijom, od početka do kraja. Iako je na početku izgledalo da možemo da budemo kvalitetniji, stvari su odmicale u drugom pravcu kako je vreme odmicalo – rekao je Radonjić, pa se osvrnuo na tok utakmice:

– Partizan se vratio, mi smo povratili prednost, oni su napravili preokret na početku treče deonice, a onda su u borbi za prednost pogodili šuteve. Mi nismo odbrambeno bili dovoljno kvalitetni da savladamo Partizan kako je igrao u tim trenucima.

Dejan Radonjić je istakao da je i utakmica sa Unikahom bila uzork nešto slabije igre njegovih pulena.

– Postoje objektivni razlozi što smo energetski tako igrali. To je tako i to će da bude tako do kraja sezone i tome moramo da se prilagodimo. Kada imamo veliki meč dva dana pre toga, treba da se prilagodimo energijom, da odgovorimo na nametnutu energetsku igru Partizana – zaključio je Radonjić.

0
0

6 Komentara

  1. Koja bre crna energija? Čoveče dragi šta to bulazniš??? Pa da si skupio ekipu u staračkom domu morala bi da puca od energije!!! Derbi je to alooo! Koja ti crna energija fali u derbiju sreće ti? Nemoj više ko boga te molim da opravdavaš svoje neznanje. Ovakav Partizan bi ladno dobili Bogosavljev, Žižić, Avdija, Miličević i društvo i to bez energije. Ajde molim te pali dok još nije kasno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li ćeš ikada reći nešto smisleno? I nije 2 dana od utakmice sa Unikahom, nego 3 dana (nedostaje 1 sat). Za poraz si isključivi krivac ti, jer NEMAŠ igru, 5 meseci od početka sezone. Kada ide šut, na klupi mogu i ja da sedim i sve deluje savršeno. Kada šut stane, mi nemamo 2 „krštene akcije“. Katastrofalno spremljena utakmica, vođenje utakmice, tehnička greška, zakasnele reakcije sa klupe (izmene, tajm-auti), zaboravljeni igrači na klupi (Micić), eksperiment sa Rebićem, besmisleno ispucavanje Milera i Gudurića. Cirbesu svaka čast, ali i njega si izbacio iz ritma, pa je i on nakon besmisleno dugog sedenja na klupi promašio 2 bacanja iako je do tada bio perfektan u tom segmentu. U ovom timu Zvezde, ubedljivo najslabija karika si ti, a značaj dobrog trenera se najbolje vidi na primeru Partizana. Do kada će Čović imati strpljenja ja ne znam, ali sam siguran da kraj sezone nećeš dočekati na klupi Zvezde, jer to svojim (ne)znanjem NE ZASLUŽUJEŠ!

    0
    0
    Odgovori
    • nikad necu razumeti dvolicnost kod vas, kada zvezda pobedi odma ide „radonjizam“ (sta god da to znaci), kada izgubi, odmah ga pljujete…

      0
      0
      Odgovori
    • Docekace kraj kao prvak ABA lige i ucesnik top 8 EL. A ti ces cekati neki od retkih poraza da se pravis pametan. Jos samo sa pocnes da citiras Moku Slavnica i to je to

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter