20
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

UŽAS! UPRAVA PARTIZANA OTIŠLA PREDALEKO: Andrija Živković sad zvezdaš?!

Objavljeno: 25.01.16 u 18:42

Da li postoji nekakva granica? I ako postoji, gde je?!

Iako ugovor Andrije Živkovića jeste štetan po Partizan, postavlja se pitanje da li mladić, kom je jedini zadatak da igra fudbal, treba da trpi torturu kojom ga izlaže uprava Partizana?

Nakon priče kako je Živković koštao crno-bele milione evra, poslednje „otrovne strelice“ stigle su od predsednika Nadzornog odbora Partizana, Vladimira Vuletića, u izjavi datoj Blicu: 

– Nije u pitanju polemika sa ocem Andrije Živkovića, već sa samim igračem. Red je da se jednom i on oglasi. Toliko duguje Partizanu, kroz koji se toliko afirmisao. To je isti čovek koji navodno priča da će sve da uradi za Partizan, a sada ga izlaže pravoj golgoti. Jer, ako bude bilo blokade zbog 2,5 miliona evra, onda svi zaposleni celom Sportskom društvu ostaju bez tromesečne zarade. Eto, toliko će nas koštati ako se to dogodi.

No, kao da nije bilo dovoljno svaliti tuđe greške na momka koji je još uvek tinejdžer, Vuletić je sebi dao za pravo da, bez trunke razmišljanja, izjavi nešto što Živkoviću može ugroziti bezbednost: 

– Taj isti momak je, pre potpisivanja ugovora sa Partizanom na sastanku, uglas sa svojim menadžerom Predragom Đorđevićem doslovce rekao: „Mi smo svi zvezdaši, ali mislimo da će nam biti bolje u Partizanu.“

Ako zanemarimo činjenicu da je Vladimir Vuletić ujedno i jedan od predavača na Pravnog fakultetu Univerziteta u Beogradu, te da bi morao da zna i neke osnove pedagoškog pristupa, postavlja se mnogo bitnije pitanje – šta su spremni da učine, i dokle su ljudi koji vode ekipu Partizana spremni da učine, kako bi sa sebe skinuli odgovornost? 

Jer, o nekakvoj dobroj nameri prema Partizanu ovde nema ni govora, pošto ih očigledno ne zanima kako bi sve ovo moglo uticati na momke koji fudbalom tek počinju da se bave, a koji će biti neki novi Živkovići, Ilići… 

Ovakve reakcije nisu poraz samo Partizana, niti celokupnog fudbala, već stanje duha jednog društva u kom se dopušta da odgovornost drugih bude stavljena na pleća onih koji su u to društvo tek zakoračili.

Kompletan intervju možete pročitati ovde.

0
0
20 Komentara
  1. Andrija Zivkovic nije sa ove planete, pre potpisivanja za Partizan izjasnio se kao vanzemaljac. Ostavite manijaci momka na miru vise! STOP LAZIMA!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo me uopste ne iznenadjuje,ako je tacno.Uostalom,NIS JE CELI,CRVENO BELI.To je uostalom odmah priznao i Radonjic,njegov ispisnik iz mladjih kategorija.Jednostavno,mnogo vise Nislija navija za Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter