18
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TVITER SE USIJAO: Čestitke Partizanu iz celog sveta, Mesija, Sparta… (FOTO)

Objavljeno: 25.01.16 u 23:42

Senzacionalna pobeda Partizana protiv favorizovane Crvene zvezde u meču 21. kola ABA JTD lige odjeknula je u celoj Evropi.

Društvene mreže praktično „gore“ od čestitki bivših igrača crno-belih, zanimiljivih komentara navijača i fotografija pojedinih medija opčinjenih atmosferom u Pioniru.

Pogledajte i koja je posle utakmice prvo zagrlio Aleksandar Džikić i šta su navijači Partizana imali da poruče Tarensu Kinsiju.

0
0
18 Komentara
  1. @simeon A sto ti care ne baci soma eura kada se to „znalo“ da nas pustate?? Naravno,posle poraza je odmah spreman alibi,pustili vas blablabla… TISINA!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. O Bože, ceo grad je znao da će vas Cigani pustiti… masa ljudi ulagala po 300, 500, soma eura na pobedu Partizana..ne ložite se previše..

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo bez euforije, nije ovo nikakva senzacija, vec utakmica dobijena na borbu i put kako dalje. Uradicemo nesto veliko tek ako na kraju sezone uzmemo titulu. A i ako ne, klub je konacno izasao na pravi put. Da je Dzile bio od starta druge bi se pesme pevale. Ovako, zavrsite posao kako treba, pa na titulu. a sledece sezone, institucija ce ponovo biti ona stara.

    0
    0
    Odgovori
    • Decko o kojoj tituli ti govoris bre treci ste od pozadi………Dajte prvo opstanite pa onda o tituli neke 2025 godine ako vas do tada ne presele u lijepu vasu

      0
      0
      Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. „Pokvario“ se bankomat..TRECE MESTO SE NE PLACAAAAA !!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter