7
Evroliga

ZAR OVO NIJE FAUL: Teo poludeo, napao sudije, jedva ga izveli sa terena (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.16 u 00:17

Laboral Kuća je napravila neverovatno iznenađenje savladavši CSKA iz Moskve 81:71, a ishod meča možda ne bi bio takav da sudije nisu izvele iz takta najboljeg igrača ruskog tima Miloša Teodosića.

Naime, Srbin je posle duela sa jednim igračem domaćeg tima ostao na parketu, arbitri nisu svirali faul, Adams je poentirao, a Teo poludeo. Naš plejmejker je „jurio“ sudije po parketu, ali pravda nije zadovoljena. Šta više Teodosić je morao da napusti halu…

(Izvor: YouTube/Eurohops)

0
0
7 Komentara
  1. Pero, o čemu pričaš? Da su sudije svirale ovaj više nego očigledan faul ne bi ni bilo 76-70 već 74-70 i CSK bi imao loptu na 25 sekundi do kraja sa polovine terena. To je, složićeš se, više nego otvorena utakmica. Ovo o Teodosićevoj mentalnoj nestabilnosti zaista nije za komentar, to je samo tvoje nepoznavanje košarkaške igre.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije ovo ništa posebno,sve vreme su loše sudili i imali su bar 10 katastrofalnih odluka,koje pretvaraju košarku u neki drugi sport.Da li je moguće da su sudije toliko nedodirljive.Teo je isključen u redu,šta će biti sa SUDIJAMA.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ishod meča? 76:70, 25 sekundi pre kraja meča

    Pitanje je.

    Teo je sjajan igrač ali ne psikicki stabilan, koliko puta je ugrozio ceo tim i uspeh?

    0
    0
    Odgovori
  4. Postavlja se pitanje,dokle!Faul nad Teom je očigledan ali nije to tako strašno.Strašno je to da čovek ,ako dolazi iz ove sredine, nikad neće biti cenjen i poštovan a priznaćete svi da trenutno a i nekoliko desetina godina unazad,evropska košarka bez naših ljudi bi bila daleko slabija nego što je sada.Trebalo bi mnogo prostora da se nabroje samo oni koji trenutno igraju ili vode ekipe sa klupe.Malo poštovanja i naravno u ovom slučaju samo da su pregledali snimku sve bi bilo mnogo jasnije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter