2
AdmiralBet ABA Liga

VELIKA ČAST ZA ZVEZDAŠE: Zvezdin dvojac među deset najboljih u Evroligi!

Objavljeno: 21.01.16 u 11:03

Pored Zvezdinog dvojca, na listi se našao i Miroslav Raduljica.

Sajt „Eurohoops“ svake godine pravi spisak igrača koji su napravili „proboj“, tj. koji su najviše napredovali, u odnosu na prethodne sezone, i koji su postali bitan šraf u igri svojih klubova.

Zvezdini košarkaši Stefan Jović i Majk Cirbes dobili su veliko priznanje – Cirbes je na trećem mestu, dok je Joviću dodeljeno prvo mesto, uz epitet Zvezdinog „mozga, srca i kompjutera“.

Jović je, uz to, opisan kao igrač koji prošle godine nije pokazao takav nivo igre kao sad, niti toliki nivo kreativnosti. 

Što se Cirbesa tiče, na sajtu stoji da je Nemac od rezerve Bobana Marjanovića došao do mesta startnog centra, ali da mu je ovo ubedljivo najbolja sezona u Evroligi. Cirbes je, inače, pre Zvezde odigrao i dve sezone u Evroligi za tim Bamberga.

Pored njih, na listi se našao i Miroslav Raduljica, koji je, za razliku od debitantskih sezona kada je bio premlad, sad dostigao nivo zrelosti i razvio se u jednog od najboljih centara u Evropi.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter