22
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆEVE REČI OD KOJIH ĆE ZVEZDAŠIMA ZAIGRATI SRCE: Klub na stabilnim nogama za dve-tri godine!

Objavljeno: 19.01.16 u 17:37

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da dug najtrofejnijeg srpskog kluba iznosi između 36 i 39 miliona evra i da potpunu finansijsku stabilizaciju očekuje za dve-tri godine.

– Nije lako raditi u neimaštini, kad svaki dan strepiš da će se pojaviti neko sa potraživanjima. Kada smo došli u klub dug je iznosi 52 miliona, ali nije bitno samo to, nego i struktura duga. Najveći problem bio je što se 13 miliona odnosilo na UEFA licencu, to smo isplatili za godinu i po dug je sad između 36 i 39 miliona. Ne mogu da kažem tačno koliko jer pregovaramo sa poveriocima o otpisivanju dela. Ipak, najvažnije je da imamo jasan plan smanjenja duga i kako da Zvezda za dve-tri godine postane stabilan klub, rekao je Terzić u intervjuu za Ilustrovanu Politiku.

 

Terzić je istakao da su odnosi sa navijačima odlični i da oseća da ima njihovu podršku.

– Navijači su letos sa pravom bili nezadovoljni posle slabih igara na početku sezone. Njima je Zvezda najvažnija na svetu, sad igramo dobro i zadovoljni su. Nisu tačne pričaju da oni biraju trenera, nikada za sve vreme koliko sam ja u klubu nisu pokazali želju da rukovode, ali imaju neke svoje principe koje ja izuzetno poštujem.

On je dodao da mnogo poštuje Partizan, ali da su odnosi sa večitim rivalom veoma loši.

– Želeo bih da imamo korektan i sportski odnos. Međutim, za to je potrebno volje i one druge strane. Očigledno da njima teško pada ovolika dominacija Zvezde i to ne mogu ni da sakriju, već kroz medije to otvoreno pokazuju.

Na kraju, Terzić je priznao da svima u klubu prija činjenica da premijer Aleksandar Vučić navija za Zvezdu.

– On je veliki navijač Zvezde i sigurno je da je njegov udeo u uspesima fudbalskog kluba izuzetno veliki. Pre svega jer je u velikoj meri uticao da u Zvezdu dođemo trener Božović i ja, verovao je u nas i stao je uz nas i kad rezultati nisu bili na očekivanom nivou. Aleksandar Vučić je u najvećoj meri doprineo da ruski „Gasprom“ produži ugovor o sponzortstvu na još tri godine i to je ta pomoć, zacelo, izuzetna, zaključio je Terzić.

0
0
22 Komentara
  1. Sad cu ti ja reci sta je problem, problem je u tome sto partizan i cz nisu ravnopravni, zato sto cz ima generalnog sponzora Gasprom od koje dobija 4.5-5.0 miliona eura a to su joj omogucili politicari, pre svih Petar Skundric, a potpisnik je bio Vladan Lukic, pozivam drzavu da isto tako nadju Partizanu generalnog sponzora, nije rec u sadasnjem stanju na tabeli, nego odnosu drzave prema partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sad cu ti ja reci sta je problem, problem je u tome sto partizan i cz nisu ravnopravni, zato sto cz ima generalnog sponzora Gasprom od koje dobija 4.5-5.0 miliona eura a to su joj omogucili politicari, pre svih Petar Skundric, a potpisnik je bio Vladan Lukic, pozivam drzavu da isto tako nadju Partizanu generalnog sponzora, nije rec u sadasnjem stanju na tabeli, nego odnosu drzave prema partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ti sto kmecis, bolje se zapitaj zasto niko nije odhovarao koji je napravio ovoliki dug, a bas me zanima koji su ti koji oprastaju dug u ovoj krizi, to je po dogovoru, oprosti ti nama, a mi cemo tebi nabaciti poslove!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Kod vas cergara matematika je jasna. 50 (miliona) – 6 (za dripca sto ga kupio Liverpul) = 36 (miliona),skoro pa 39 . Ali idu izbori,moraju se ovce sa severa dovesti u red.

    0
    0
    Odgovori
  5. glodari …. STA je problem ?!?!??? Sto je covek otvoreno rekao a, sto niko nije krio i sto su kamere zabelezile da je premijer javno otvoreno organizovao onda onaj sastanak i doveo sve koji nesto znacr da pomognu Zvezdi ?!?!? Jel to problem ???? To vas cese jel ???? A nije problem sto je to godinama TAJNO radio Mirko Marjanovic, Tadic, Dacic .. itd itd ?!??? Tada vam je bilo ok jel ?!? Tada je liga bila postena jel ????? Kada ste imali svoj Metalac u ligi Bezaniju, Smederevo, Borcu i da ne nabrajam dalje … Jel to bilo super frajeri ?!?????? Ma da sam ja Vucic uinat bi vas unistio kad ste tako bezobrazni ….

    0
    0
    Odgovori
  6. pocela je predizborna KAMPANJA … svi mediji potpuno iste naslove i tekstove objavljuju … jedan drugi stize i predstize … ovo je jedini naci da terzic ABOLIRANJE-POMILOVANJE dobije. ovo ce biti veca i snaznija kampanja od same IZBORNE kampanje SNE … jer ih neko ubedi u racunicu : jedan navijac-jedan glas … gladan, bolestan bez posla i nade … navijac zvezde glas VAM dati nece . znam, procena je napravljena u svi sverama drustva i zivota u Srbiji, od zaposlenih, estrade, kulture, privrede, poloprivrednika, penzionera, sporta-navijaca … ALI … svi smo iznevereni… a naj jasnije i najbolje svoje lice i umece-znanje pokazaste na: sdcz i njenim klubovima: rkcz, vkcz, kkcz-FMP-u i fkcz . na kkcz i fkcz se pokaza sve od onog sto u proteklom periodu od 4 godine dozivesmo i ono sto bi u narednih 4 godine jos doziveli … naslov govori sve : „TERZICEVE RECI OD KOJIH CE ZVEZDASIMA ZAIGRATI SRCE…“ a ostalom delu naroda (sa vecim delom zvezdasa-navijaca) SMRZNUTI srce … zbog nastavka onog najgoreg sto nam se desavalo … kad su u pitanju FINASIJE zvezde !!! koji BRUKA i SRAMOTA od kluba i ljudi u i oko njega 13 godina u ogromnim DUGOVIMA i pored ogromnih ubacenih OPLJACKANIH para … najavljuju nove PLJAKE u naredne 3 godine … a ko zna mozda i vise ako ih nova (mozda i ova….)vlast, NE prekine na tom putu zausravi.

    0
    0
    Odgovori
  7. Gancima ne smeta pomoc drzave, nego se time i hvale! A i po njoj ce da pljuju, kao sto sada pljuju po bivsoj vlasti, koja im je obezbedila najveci sponzorski ugovor u istoriji srpskog sporta (Gasprom). Ganci su to!!! I svaka vlast ce zbog toga da se dodvorava Gancima, jer su musavci najveca izborna snaga Srbije.

    0
    0
    Odgovori
    • Evo,sad si konacno priznao da je Zvezda najveci klub u juznoj Evropi!Normalno da smo najveca izborna snaga Srbije jer nas ima 5 puta vise nego vas NDH navijaca i deckica!Da je srece vratili bi ste se u ljepu vasu pa tamo njima upropastavajte fudbal! ZVEZDA = SRBIJA!!! Partizan = Ustase .!.

      0
      0
      Odgovori
  8. Svi moraju da hvale premijera, Kampanja je počela. Cigosi neče trebati ni l.k. samo pritisni palac i Zvezda će u ligu šampiona.

    0
    0
    Odgovori
  9. Samo ti prodaj….prodaj…..prodaj sve lopužo i trpaj lovu u džep,ovi dok se opasulje (opijeni titulom u JSL) ti ćeš biti pun kao brod.
    Onda,ispašće u prvom ili drugom kolu kvalifikacija za LŠ i odigrati jednu utakmicu u UEFA kupu i to je to….ali ti si uzeo lovu,hehehehe…..

    0
    0
    Odgovori
    • Pun si iskustva!Dok su vas opijali namestenim titulama vi ste ih podrzavali,tola takodje.Sad kad ste srozali i partizan i reprezentaciju,a dugovi do guse sad pametujete.Kasno je za vas.Razumem te ali se ne nadaj.Masinerija je pokrenuta

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter