9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PUNI SE ZVEZDINA KASA: Lepa suma u opticaju za mladog fudbalera

Objavljeno: 19.01.16 u 15:55

Ako Zvezda nastavi ovako, izlazak iz krize nije (toliko) daleko.

Nakon trasfera Marka Grujića, te Predraga Rajkovića pre njega, čini se da je sve izvesnije da će redove Crvene zvezde napustiti i jedan od najvećih talenata na ovim prostorima, Luka Jović. Doduše, ne u ovom prelaznom roku, ali teško je verovati da će 1. septembar naredne godine dočekati u crveno-belom.

Jedna od stavki o kojima navijači Crvene zvezde neretko pričaju, jeste suma koju će Zvezda dobiti kad dođe trenutak da se mladi napadač otisne u pečalbu.  O tome je, za Ilustrovanu Politiku, govorio Zvezdan Terzić:

Mnogi dušebrižnici su se posle te moje izjave podsmevali i izrugivali. Nisu verovali u taj projekat i moju procenu, a naši rezultati pokazuju sasvim drugačije. Odnosno, da smo na dobrom putu, rekao je Terzić, aludirajući na svoju izjavu u kojoj je tvrdio da će Zvezda od prodaje Grujića, Jovića, Rajkovića Jovanivića i Ristića zaraditi 15 miliona evra.

– Grujića smo prodali za šest miliona, Rajkovića za tri, a Luka Jović će nam ukupno doneti dva miliona. Odbili smo ponudu Bordoa za Jovanovića od 2.5 miliona, a verujem da će isto toliko vredeti i Ristić.

Uzevši u obzir činjenicu da je deo prava na transfer Luke Jovića već prodat za 1,4 miliona evra, nije teško izračunati da bi preostalih 30% Zvezdi trebalo da donese oko 600 000 evra, što, iako svakako nije prevelika suma, predstavlja dovoljno da klubu omogući nešto mirniji period, pogotovo nakon očiščenih „repova“ iz prošlosti, nakon transfera Marka Grujića. 

0
0
9 Komentara
  1. Price za krezubu Srbiju. Sa ovim parama od ova 2-3igraca oni ne mogu ni tekuce racune da podmire a kamoli milionska dugovanja…sve to je drzava regulisala

    0
    0
    Odgovori
    • Bolje gledaj kako cete vi vasa milionska dugovanja da sanirate!!!Umesto sto se brines za nas zapitaj se gde su nestale pare iz kk partizan?Cuo sam da su otisle na neke skupocene slike!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Bitno je da nemamo kriminalce u upravi,da ne ugasimo klub, prodamo grb pa da bodrimo klub nekog ko se obogatio na muku Srba sa KiM.

        0
        0
        Odgovori
        • Pa vama su kriminalci uvek bili u svakoj upravi,od Curkovica do Curkovica a izmedju sve sama kriminogena elita.Takodje i u KK,gde je kinta,mozda za neke umetnicke slike i sl.

          0
          0
        • istina : molite boga da vam Vučic opet pobedi na izborima i opet bude premijer… to je istina nažalost i ti to dobro znaš..

          0
          0
    • Za razliku od vas FK C.ZVEZDA ima 16 hektara zemlje sa stadionom i oko njega!!!!!!!!Ali je vama tolko ISPRAN MOZAK da to SHVATITE.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter