10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA VIŠE PARA: Zvezda potrošila 4,5 miliona evra

Objavljeno: 17.01.16 u 11:55

Prva rata zarade od prodaje Marka Grujića u Liverpul već je potrošena, čeka se nova uplata.

Samo što su pare legle na račun, nestale su. To je za Sport potvrdio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić. Ipak, klub je tim novcem rešio sve goruće probleme i proleće će svi u „Ljutice Bogdana“ dočekati sa osmehom na licu.

– Takmičarski pogon i stručni štab crveno-belih su dobili zarađeno, kao i stranci. Mnogo toga smo skoro doveli na nulu, biće posle sledeće rate krajem meseca. Imali smo račun u blokadi preko milion evra i verujem da je sada pred nama lakši period poslovanja kada su u pitanju finansije – rekao je Zvezdan Tarzić.

Podsetimo, Crvena zvezda će do 31. jaunuara dobiti još 1,5 miliona evra od Liverpula za Marka Grujića, kao i 500 hiljada od Makabija za Predraga Rajkovića.

0
0
10 Komentara
  1. Šta sad? Juče gospodar Vučić raspisao izbore bankomat u Nemanjinoj neće raditi do juna. A do maja treba 10.miliona inače nema licence. A šteta. Mandovi već bili po prvi put u istoriji ušli u ligu šampiona.

    0
    0
    Odgovori
  2. Izvinjavam se doktore ali od te cifre (6milki) koliko treba uplatiti državi Srbiji na ime poreza? Tu stavku niko ni ne pominje a trubi se danima, daćemo za ovo daćemo za ono.

    0
    0
    Odgovori
  3. Vi navijaci zvezde se zapitajte zasto niko nikad nije odgovarao za napravljeni dug od 50 miliona i na tome treba da insistirate!

    0
    0
    Odgovori
    • A da li se vi pitate gde su milioni iz vasheg malog kluba??? Igrali ste LS, Ligu jEvrope vishe puta, prodali ste igrache za mnoooogo miliona i u minusu ste 30 miliona!!!! Kako???? To treba da se pitate glodari, a ne gde su nashe pare!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Zato sto je Goran Vesic opet na polozaju,Dacic i Ruzic opet u vladi!Toplica Spasojevic Boga pitaj gde je i zbog toga sto je drzava unistavala Zvezdu nije niko ni idgovarao!

      0
      0
      Odgovori
  4. Naravno da su potrošili, pa gazda im zakazao izbore a znao je za to još ranije. I Partizan će da plati svoj deo za izbore od malog Šaponjića. Nema tu neću!

    0
    0
    Odgovori
  5. Sta se vi grobari sekirate za nase pare?Svakako su za trosenje…A vidim vi bas volite da ih stekate pa ste sad u plusu stotine miliona…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter