23
Domaći fudbal

CRNO-BELI ODNELI POBEDU: I Zvezda se raspitivala za veliku Partizanovu nadu? (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.16 u 15:05

Prolećni deo šampionata još nije ni počeo, a u prvom „večitom derbiju“, pobedu je odneo Partizan.

Prema rečima Ivice Ilieva na predstavljanju najnovijeg pojačanja crno-belih, štopera Sedriga Gogue, za njegove usluge raspitivala se i Zvezda. 

Doduše, Iliev nije direktno to rekao, ali nije teško zaključiti iz njegove izjave na koga misli: 

– Njegov menadžer, Finac, nam je rekao da je pre nekoliko dana dobio poziv od našeg kluba, našeg konkurenta, koju su oni odbili. Imali su i ponudu od jednog drugog kluba. Ponudili su novca koliko i mi. Na dan kad je prihvaćena naša ponuda taj klub je povećao ponudu za 20 odsto, ali oni su odlučili da potpiše za Partizan.

Ispod je snimak čitave konferencije.

https://www.youtube.com/watch?v=vhjkPIG_oOY

 
0
0
23 Komentara
  1. KAKVI STE VI CIGANI KOMEDIJASI PA TO JE NECUVENO….PA STOKO GURBERSKA TUGOVALI STE IGLEDALI NASE PODVIGE U KOSARCI 15 GODINA U FUDBALU ZADNJIH 7 OD 8 GODINA I SADA KAD VAM JE VELIKI VODJA OBEZBEDIO USLOVE DA SE SETATE LIGOM RASPRDELI STE SE……EEEE STOKO GURBERSKA…..LEPO JE JEDAN PAMETAN COVEK NICIJA DO ZORE NIJE GORELA……ZAPAMTITE TO STOKO CIGANSKA….

    0
    0
    Odgovori
    • A vi kad ste cekali titulu u kosarci 30 godina od osnivanja,u rukometu 45 godina,u fudbalu ste svojevremeno cekali titulu 11 a kup preko 30 godina,u odbojci cekali titulu 20 godina,u tenisu i atletici vas nema nigde zadnjih 10ak godina,u preko 70 godina nikad niste bili prvi po broju titula u fudbalu,o cemu mi ovde raspravljamo,obraz kao djon imas…Sad procitaj sve ove godine vaseg cekanja,zbroji i9h i ne javljaj se vec se pokrij usima bre!

      0
      0
      Odgovori
    • Kakvi podvizi u fudbalu? Mislis ta prva mesta u TSL? Vidimo ove sezonw kako to ide bez pomoci prijatelja…. Nema vas nigde

      0
      0
      Odgovori
  2. hahahaha….Uspomene su lepe kad je neko evropski i svetski prvak……to je vasa tuga a nasa lepa uspomena……Za vas nemoguca misija zauvek…..A mi od uspomena ne zivimo….Mi smo ispred vas 26 bodova….To ti je trenutna situacija,ili ti sadasnjost…A sto spominjemo uspomene,nasa slavnu proslost,to je druga stvar….I vi bi….kad bi je imali….haha

    0
    0
    Odgovori
  3. U pravu je Ilijev… Sigurno ga je tražio čukarički,borac,vojvodina… lepo kaže čovek konkurent. Novinari moji, pa nije mu Zvezda konkurent… -26….

    0
    0
    Odgovori
  4. Car, od uspomena se ne zivi,pa niste ni medju prvih 200 na rang listi, pa je normalno da je izabrao bolji klub,Partizan,i zato pssst.pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Decko,jel ti hladno?Cuj njega,bolji klub,hahahahahaha…baci pogled na tabelu i videces minus 26,brrrrr…pametnima dovoljno.Baci ti pogled na vecnu rang listu,od kada postoje evropska takmicenja i videces da vas nema ni na horizontu.

      0
      0
      Odgovori
    • Kojoj listi koju prave nasmrkani Englezi i Francuzi? Listi na kojoj su razni indijanski klubovi kao Gent itd ispred vecih klubova iz jacih liga. Koji ste na listi klubova po uspesnosti u klupskoj istoriji? Kazes od uspomena se ne zivi,da ali neko te uspomene nece da dostigne i postigne za milion godina ha,ha..

      FK Crvena Zvezda: 1 Kup Evropskih Sampiona,2 Srednje-Evropska Kupa,1 Interkontinentalni Kup,17 Medjunarodnih Turnira…Vicesampioni UEFA Kupa,Vicesampioni UEFA Super Kupa,Vicesampioni Uhren Kupa…Gomila Evropskih polufinala i cetvrtfinala…A uskoro i brojka od preko 50 domacih trofeja…Placi 🙂

      0
      0
      Odgovori
      • Dečko pa vas je Kairat izbacio!
        To je indijanski klub i treba svi da budu ispred vas kad ste budaci,videcmo kako cete ova godine da „prodjete u Ls“ samo da vam ne zapadne neki Kirat i Cernomorec…

        0
        0
        Odgovori
        • Smorili ste vise sa tim Kairatom i vasom nerealnoscu,jer Zvezda tada jos nije bila ni pocela da sklapa sadasnji tim,protiv tog Kairata nije igrala vecina igraca iz sadasnjeg prvog tima: Kahriman,Lukovic,Grujic,Matos,Plavsic,Donald,Ristic,Srnic,Vieira,Ibanjez,Sikimic nijedan od ovih igraca nije igrao tada 11 njih ej ceo tim,plus jos par igraca je vuklo tada povrede i Pavicevic je dobio crveni u prvoj utakmici da su tada igrali pre svih Lukovic,Grujic,Plavsic,Donald,Srnic,Vieira,Ibanjez druga bi se pesma pevala,uostalom taj Kairat je osim Zvezdinog takoreci drugog tima izbacio kasnije i tim iz Skotske i igrao Egal sa Francuzima ispao na gol primljen kod kuce tako da ne izmisljaj toplu vodu…Ti ces da kazes nekom da je budak,pa Partizan je tim koji je primio najvise petardi i sestardi od nasih timova u Evropi Videoton,Rapid,Kroacija,Petah Tikva bolje cuti bre…A tek porazi od Fljamurtarija,timova iz Linhenstajna,pa Sliema sa Malte,konobari iz Samroka,Petrzalka,Tunjavi Tun pokrij se usima bre! Pazite se da vam ne dodje opet Ludogorec bice treca sreca ha,ha,ha…

          0
          0
  5. ahahahaha ….Izabrao partizan ,naspram svetskog i evropskog prvaka crvene zvezde….ahahahaha koji biser…..ma opusteno ej…..samo navuci kapu i sal posto ce da se smrznes na -26……realnost je surova ahaha

    0
    0
    Odgovori
  6. „Nada“ u startu pokazuje veliku mudrost i karakter, pa nije LUD da ide u devastirani klub na vestackom disanju koji vodi odlazeci kadar organa i abolirani kadar..??!!

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo laz je da smo ga trazili… A drugo, daleko mu je bolje da dodje kod vas i bori se za „sampiona“ plej auta, jel da?!

      0
      0
      Odgovori
    • ****** jedni pa znate li ko se raspitivao i koji vam je klub konkurencija ,RADNICKI NIS,oni su vam konkurencija za baraž,ko će u pley-aut od vas,po čemu ZVEZDU mešate u tu priču?

      0
      0
      Odgovori
  7. Kakav je naduvenko ovaj ilijev, samo potpaljuje vatru, jel bitno da li se i Zvezda raspitivala i nudila vise li manje?! Hoce mozda da kaze kakav je on u stvari majsor, pa je zbog svog imena doveo ko zna koga u partizan.

    0
    0
    Odgovori
  8. Kako je ovom Ilijevu dobro…. Počinje uvek sa nekom pricom kao nesto zagonetno…… Iza sedam gora i sedam mora…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter