13
Košarka

FOTO: STARSPORT

EMOTIVAN RASTANAK: Grobari ovacijama pozdravili Duleta, a on im odgovorio u svom stilu… (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.16 u 12:48

Novi časovi ljubavi i poruka pred odlazak Duška Vujoševića.

Bilo je dosta emotivno na aerodromu ‘Nikola Tesla’, a posle ovacima najtrofejniji trener Partizana poručio je Grobarima ono što i priželjivali.

Od kako je izašao iz kola Grobari su zapevali Dušku Vujoševiću i konstantno skandirali njegovo ime. Neki su mu čak poklanjali darove i pevali mu ‘Ale Dule, bon voyage’, na šta je on šaljivo odgovorio:

– Pa jel ovo orkestar za svadbe i sahrane?

Grobari su nastavili sa skandiranjem imena svog omiljenog trenera, da bi im Vujošević na kraju poručio ono što su njihove uši i želele da čuju:

– Ne mogu da me oteraju. Idem da bih se vratio – u svom stilu rekao je Vujošević.

Evo dela atmosfere sa aerodroma ‘Nikola Tesla’:

0
0
13 Komentara
  1. Jao Dule koliko si ih unistio, isfrustirao, pa ej bre 16 godina, jos dve i punoletstvo bez komsinice na koarkaskoj mapi, morala da nestane od sramote da bise vratila u vidu magle i pescanih oluja…kao u Spanskoj seriji…..ahahahahahah Vidi bre ove, ovog Sergia i ostale….umesto da uzivaju u sadasnjim rezultatima KK Zvezde Beograd, Zeleznika, FMP-a ili kojeg vec kluba (imaju ljudi pravo za koga oce da navijaju, ko im brani), oni se bave PARTIZANOM…sta vise pricati….sve je jasno…velike frustracije iz mladosti!

    0
    0
    Odgovori
    • Rece navijac cijem je klubu trebalo 30 godina od osnivanja da osvoji prvu titulu,do raspada YU bili 5ti klub u drzavi a titule (4) brojali na prste jedne ruke,a do 2007/08 bili drugi klub po broju titula u Srbiji..Svojevremeno igrali i 2 ligu,a sada imaju cast da se sa Tajfunom i Niksicem opet bore za opstanak ha,ha..Nema vise Borisa klunija,nasmrkanog Dacica i gice Ruzica da vas guraju pa odmah plakanje,gde su vam sada narikace ha,ha…

      0
      0
      Odgovori
  2. Za sve ove godine dok je osvajao titule Partizan je imao manji budzet od vas, da ne pricamo o vasim budzetima od zadnje dve godine. On je covek trener, a ne funkcioner, kako nas je on mogao ugasiti ili unistiti? A koliko je strucan govore titule, on nije dovodio NBA pojacanje Milera, nego je izmisljao Marica, Pekovica, Velickovica, Lucica, Mekejleba, Zoa, Lea itd. Cak je sa Lorensom Robertsom, kojeg ste vi strucno procenili, zamalo pokorio Evropu. Ali vi to ne znate, jer ste tek „juce“ poceli da pratite kosarku, kao sto ste i vaterpolo poceli da pratite kad smo mi osvojili sve. Bicete vecito drugi, mozda ne na tabeli, ali u nacinu rada, ljubavi, odanosti da i to je ono sto vas boli. Zato malo gledajte u svoje dvoriste, a nas pustite da se oprostimo od najhrabrijeg u Srbiji, pa da ga docekamo jednog dana kao najveceg heroja, kako mu to i dolikuje!

    0
    0
    Odgovori
    • Heroj na baterije! Dok je imao vetar u ledja, podrsku vlasti bio je „trener“! O budzetima da ne pricamo, nakrao se para, kupovao slike, i voleo vas do poslednjeg dinara! Jos mu i to malo pa trazi „zaostale zarade“….bas je heroj! Hahaha

      0
      0
      Odgovori
  3. Ugasio je on jedan drugi klub, unisti detinjstvo jednim navijacima koji sad navijaju za neki drugi klub.. Hvala ti Dule za sve, suze su mi krenule kad se zaorilo tvoje ime! Srecno Legendo!

    0
    0
    Odgovori
    • Rece navijac KK Partizan-Igokee koji pere Cepter posudje i ima prijatelje u mt;s-u i cijeg se pola SD gasilo,fuzionisalo,igralo drugu ligu,proglasavalo bankrote…

      0
      0
      Odgovori
  4. Mozes da se vratis slobodno.Dzaba kad dacic i tadic,marjanovic nece vise nikad.A videli smo tvoje znanje i magiju prosle sezone.GODINE MNOGE STE KUPOVALI OTIMALI TITULE!!!VISE SEEEE NEE MOOZEER ZASTO SADA KAO …., KUKATEEE???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter