5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIJEIRA VERAN KORENIMA: Hvala Srbiji na pozivu, čast je, ali igraću samo za Portugal!

Objavljeno: 15.01.16 u 11:23

Fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira otkrio je danas da je imao poziv da nastupa za reprezentaciju Srbije, ali da ga je odbio jer želi da igra samo za Portugaliju.

– Istina je da je bilo kontakata, ali sam ih odbio. Zahvalio sam se na pozivu, iako mi je prijao. Međutim, moja želja je da igram za zemlju u kojoj sam rođen. Nisam za to da stranci igraju u nacionalnim selekcijama, rekao je Vijeira za portugalski Rekord.

Vijeira je u prvom delu srpskog šampionata postigao 13 golova i sa saigračem Aleksandrom Kataijem deli prvo mesto na listi strelaca.

– Ne znam da li selektor Portugalije Fernando Santoš prati srpsko prvenstvo. Fokusiran sam na svoje obaveze i na to kako da na klupskom i individualnom planu ostvarim što bolje rezultate. Ostalo ne zavisi od mene, ali bih voleo da dobijem Santošov poziv, zaključio je omaleni napadač.

Vijeira je letos došao među crveno-bele, a ranije je igrao za Žil Visente, Benfiku, Sporting Hihon, Bragu i moskovski Torpedo.

0
0
5 Komentara
  1. ovo se zove BRUKA i SRAMOTA … kako se Srbija i njeni sportisti omalovazavaju . ovakvi i slicni tipovi-sportisata samo u drzavnom projektu-zvezdi mogu da igraju . i za ovakve i slicne gestove bice dobro nagradjeni u novcu ( isplatu urednu na svaki nacin dobijaju : kao zaposleni u AMSS, agencijama, javnim-komunalnim preduzecima … mozda i u gradskoj upravi … ili preko nerezidenta … ) . ma sto za to njega briga … to narod Srbije uredno izmiruje … ko je sledeci … ??? malo im je sto u NAMESTENOJ ligi ( gde im se igraci protivnika sklanjaju ili im dupli pas sa njima odigravaju …) postase igraci i treneri uz to nigde tako dobro placeni i medijski ispraceni … nisu … kao politicari, folk pevaci-pevacice … ma jos bolje … u odnosu na srpske sportiste( primer vaterpolisti) koji slavu beograda i Srbije svetom pronesose … hvala ti na svemu portugalac … to mi zasluzujemo. idi tamo od kud si i dosao … ma ti nigde prispeo nisi … vec u zvezdu , zvezdu koja taj imidz : LAZ, PREVARA I … vec odavno poseduje i gaji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako su njega zvali za reprezentaciju treba svi kompletno da se ubiju…mislim da je to izmisljena prica dizanja cene

    0
    0
    Odgovori
  3. bravo! tako i treba, svako svoju zemlju predstavlja i tu nema sta da se prica. rodjen u bosni(rs ili federacija) katolik ili pravoslavac neka igra za bosnu kao muslimani, tako i ljajic kod nas, musliman iz srbije igra za svoju zemlju i treba da se postuje. imamo mi ovde dovoljno neodkrivenih talenata i treba ulozit u njih a ne neke brazilce i portugalce…kakv crni kleo i neki tamo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter