13
Košarka

FOTO: STARSPORT

POZIV ZA GROBARE: Navijači Partizana ispraćaju Duška Vujoševića, dolazite li?

Objavljeno: 15.01.16 u 17:34

Dugogodišnji trener Partizana Duško Vujošević preuzeće klupu Lomoža odnosno nakon što mu klub iz Humske prethodnog leta nije ponudio nastavak saradnje karijeru će nastaviti u Francuskoj.

Veliki deo navijača Partizana i dalje ne može da prežali činjenicu da je njihov miljenik na taj način odstranjen iz kluba, a da čak nisu dobili ni priliku da se na dostojanstven način pozdrave sa njim.

Zbog svega toga navijači Partizana su odlučili da se Vujoševiću zahvale za sve štop je uradio za klub, za sve pobede i trofeje, ispraćajem koji će mu prirediti na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, prenosi Sportska centrala.

Iskusni stručnjak u subotu ujutro odlazi u Francusku, a navijači pozivaju sve koji su u mogućnosti da dođu u 10.45 na surčinski aerodrom kako bi se pozdravili sa populatnim Duletom.

0
0

13 Komentara

  1. Ajde FB navijaci tiho…!!!
    Dule sve najbolje i da nam se vratis i nastavis gde si stao…jednom…!!!
    SVI NA AERODROM…!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. inace Dule je izvorni zvezdas,kao i vecina grobara uostalom.Ali je iz Zvezde proteran,pa otuda mrznja prema Zvezdi.Opet,kao i kod vecine grobara kod njega je izrazena mrznja prema Zvezdi,a ne ljubav prema partizanu.Pozdrav veliki za sve

    0
    0
    Odgovori
  3. lool pogresno si informisan, zvezda ne postoji, a mi smo takvi kakvi smo, mozda ispadnemo, ali na istoj adresi, sta ces, znam da te boli to sto vam je Dule radio.

    0
    0
    Odgovori
    • Bice da si ti pogresno informisan.Ako ne verujes,raspitaj se negde,ima mnogo pametnijih i obavestenijih od tebe…recimo poseti sajt EL,pa vidi ko je ko a mozes i Aba lige,kao i tabelu.Znam da te boli istina ali sta da se radi,kao i ona sinocna pobeda,protiv vaseg Pao-a.

      0
      0
      Odgovori
    • Bolje je ne postojati nego da neko bude kao vi…inače šta je sa partizan Igokeom…mi smo sad jedan klub (Danilović)…,to ti verovatno ništa ne znači..pitam..koji klub postoji sad Igokea (koja će izboriti opstanak) ili partizan (koji ima velike šanse da se vrati u 1969.godi i DRUGU LIGU)

      0
      0
      Odgovori
  4. @lool kako mislis nije ih ugasio ? Pa zar se niste jedno vreme zvali kkczvfmp diva? Ne mogu da verujem da vam je covek nabio tolike komplekse.. Pozdrav iz Novog Sada..

    0
    0
    Odgovori
  5. Ispratice coveka koji ih je ubedio da je ugasio zvezdu,a Zvezda igra top16 a partizan je ugasen.Najvise zahvaljujuci njemu

    0
    0
    Odgovori
  6. Kakva komedija daleko mu lepa kuca i nek se ne vraća nikad nego neka već nauci taj engleski jezik A ne tamo da dalo vesterman prevodi sa srpskog na francuski

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter