7
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNO: Vujošević u Francuskoj! (FOTO)

Objavljeno: 13.01.16 u 19:46

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana je pronašao novi posao.

Što je menadžer Miško Ražnatović najavio to se i dogodilo. Duško Vujošević je novi trener Limoža. Srpski stručnjak će u Francuskoj provesti dve godine, potvrđeno je na sajtu Limoža.

FOTO: Limož
FOTO: Limož

Duško Vujošević je u karijeri vodio Partizan, Oksimesu, Crvenu zvezdu, Brešu, Olimpiju Pistoiju, Pesaro, Radnički i CSKA iz Moskve.

0
0

7 Komentara

  1. Po svemu sudeci i poznatom od ranije,pre ce biti da je to ugovor na 2-3 meseca.Mozda nekog pridavi do tada i leti nazad ili ako mu padne na pamet da psuje i stipa sudije,kao sto je ovde redovno radio.Mozda bude i kukao na svakoj konferenciji ,na vladu Francuske jer ne postuje Limoz,ne namesta sudije,ne nalazi sponzore i sl.

    0
    0
    Odgovori
  2. Crno beli Boston Seltiks Evrope, Pao, Fener i Limož igraju za Grobare.

    Kad ne daju Partizanu, a vi kao mnogi ranije osvajajte iz drugih klubova.

    Srećno Dule.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sem partizana sto je imao uspeha i zna se na kakav nacin je osvajao titule…Nigde taj nista osvojiti nece….Nizerazredni trener i jos bahatog ponasanja…..Gde to ima da trener davi igrace ahaha to moze samo u malenom partizanu

    0
    0
    Odgovori
    • Iz tvojih reči se oseća taj kompleks koji vam je dotični gospodin navukao poslednjih decenija. Kao i svi sekundarci tako i ti….Ha, ha, ha, ha, ha, ha…..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter