9
AdmiralBet ABA Liga

NE RAZMIŠLJA O TROFEJIMA: Džikiću su druge stvari na pameti (ANKETA)

Objavljeno: 13.01.16 u 12:08

Košarkašima Partizana blago rečeno ne ide najbolje u ABA JTD ligi odnosno do samog kraja verovatno će se boriti za opstanak u tom takmičenju.

Crno-bele do kraja sezone pored regionalne lige očekuje i Kup Radivoja Koraća, ali i Košarkaška liga Srbije. Međutim, sve misli novog trenera Džikića usmerene su samo ka narednih sedam utakmica u ABA ligi koje će odrediti sudbinu kluba.

– Mi u ovom trenutku uopšte ne razmišljamo o domaćim takmičenjima i šansama da dođemo do trofeja u njima. U ovom trenutku u našoj glavi je samo o borbi za opstanak, bukvalno samo o prvoj sledećoj utakmici koja nas čeka u Jadranskoj ligi, rekao je između ostalog Džikić za Novosti.

Ako se pogleda raspored preostalih sedam utakmica, odnosno imena rivala, jasno je zbog čega ovaj provereni stručnjak tako govori.

– Nismo miljenici rasporeda do kraja takmièenja. U sedam kola imamo mečeve sa tri najkvalitetnije ekipe u ligi. Od toga su dve, Cedevita i Crvena zvezda, učesnice Top 16 faze Evrolige, što govori o njihovom kvalitetu, a treća je lider Jadranske lige, Budućnost. To je činjenično stanje i nema tu sad nekog ugla iz kojeg možeš da gledaš pa da ti situacija deluje drugačije, jasan je trener crno-belih.

Može li Partizan da se uključi u borbu za trofeje u KRK i KLS?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0
9 Komentara
  1. Koje zaduzenje u napretku ekipe imaju Vule Avdalovic i Kecman? Odakle njima trenerskog iskustva? Posle svih promena na klupi ko je jos tu trener osim Dzikica?

    0
    0
    Odgovori
  2. Крка, ЗВЕЗДА, Будућност, ЗАДАР, Тајфун, ЦЕДЕВИТА, Олимпија, уз лошији однос са Сутјеском, Игокеом, МЗТ, од којих мора имати побједу више. Шта ће му већи трофеј од тога да избори опстанак и не упише Партизан у бруку српске кошарке.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakvi crni trofeji,aman ljudi!Kome je uopšte palo na pamet da postavi tako glupo pitanje?!Oni ispadaju iz lige,milion posto a pominjanje trofeja je nebulozno.Takođe i u našoj ligi i u kupu,mogu samo Zvezda i Mega da igraju finale a oni sa Metalcem za 3.mesto i eventualno FMP-om.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo je „Svetogrdje“, sta su trojanci za kratko vreme po direktivi organa ucinili Svetinji i najvecoj KK Ikoni Srbije, da se „BORIMO“ za OPSTANAK !!!!???? .!. XXAAXXAA .!. Svo vreme upozoravam na TO, ali mi se komentari NE OBJAVLJUJU ili CENZURISU !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovo je „Svetogrdje“, sta su trojanci za kratko vreme po direktivi organa ucinili Svetinji i najvecoj KK Ikoni Srbije, da se „BORIMO“ za OPSTANAK !!!!????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter