3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OVAKO SE NE BORI ZA KLUB: Zvezda ponovo kažnjena zbog navijača!

Objavljeno: 12.01.16 u 20:05

Poraz crveno – belih od Fenerbahčea u drugom kolu Evrolige postao još bolniji – zbog nepromišljenosti navijača, Zvezda kažnjena sa 8 000 evra!

Ne pomažu ni apeli, niti pozivi na sportsko navijanje – neki ljudi smatraju očigledno da su veći od kluba. Kako inače objasniti činjenicu da se, nakon nebrojeno mnogo kazni, neko odluči na bacanje novčića ili nekog drugog tvrdog predmeta na teren, verujući da će tako, valjda, pomoći klubu?

No, šta je tu je, Zvezda u kasu Evrolige mora dostaviti osam hiljada evra, a za očekivati je da kazna, u slučaju ponovljenog incidenta, bude mnogo veća. 

 

0
0
3 Komentara
  1. da se ekipa zajedno sa Radonjicem na celu bori za klub kao navijaci gdje bih nam bio kraj,,ovako smo osudjeni da gledamo kako dobijene utakmice gubimo u zadnjih 10 min igre,,naravno neki poput Radonjica to nece priznati,,,,a boim se da ni Covic to ne vidi,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Za sva „blaga“ ovoga sveta ne bih te dao ja, ni za kanister viskija, ni za tanker vina ne bih te dao jaaaa…bludnice prokletaaaaaa, srce si mi slomila, dusu zarobila, ledja mi „okrenulaaaa“… .!. xxaaxxaa .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter