10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ONI DRŽE MAČ NAD ZVEZDINOM GLAVOM: Igrači od čije dobre volje zavisi Zvezdina budućnost

Objavljeno: 10.01.16 u 10:29

Poznato je da Crvena zvezda stoji izuzetno teško finansijski. Klub će, nakon što legne uplata od transfera Marka Grujića, uspeti malo da dođe do daha.

Pre svega, ovde se misli na regulisanje starih zaduženja, koja su klub i koštala suspenzije iz Evrope prošle sezone.

Jedan od onih kojima Zvezda duguje novac jeste Boban Bajković.

Prodajom Marka Grujića u Liverpul stekli su se uslovi pa nema dileme da će novac biti na našim računima. Svako od nas je profesionalac i ima porodice, ali neke stvari lično poštujem, rekao je bivši golman Zvezde za Sport. Njemu crveno-beli duguju 47.000 evra.

Prvotimcu Istre i bivšem napadaču Filipu Kasalici, Zvezda duguje 53.000 evra:

– Nešto sam oprostio i pola sume sam dobio u dogvorenom roku. Potpisao sam u oktobru prolongiranje, a nijednog trenutka nisam hteo da baratam sa menicama pored činjenice da u Istri kasne zarade, rekao je hitri centarfor koji sad nastupa u Hrvatskoj. 

Pored njih, klub duguje i Nenadu Milijašu (380.000), Darku Lazoviću (330.000), dok su nešto manja dugovanja prema Luki Milivojeviću (100.000), Đorđu Rakiću (60.000), Predragu Rajkoviću (50.000), Milošu Bosančiću (22.000). 

Novak Martinović i Nikola Mijailović su pravdu potražili preko disciplinske komisije.

0
0
10 Komentara
  1. Bolje je da ne zadirete u politicke veze i obmane politicara u vezi sa odredjenim klubovima. Jer ako se to desi vas biti nece.Mozemo da pocnemo recimo od toga od cijih para je tadasnji predsednik vlade i predsednik partizana Mirko Marjanovic gradio i poklonio sportski centar zemunelo partizanu iako se zna da je u to vreme partizan bio bankrot.Kako to da vam tadasnji vlastodrzci Dacic,Tadic,Ruzic kao i njihova podrska nije smetala.Znamo svi da su doticna gospoda bili u isto vreme na visokim funkcijama u politici i partizanu.Tad vama licemerima nije smetala niti vlast niti drzava.Nadalje kako to da preposteni Dusko Vujosevic nije dopustio bordu evrolige uvid u finansijsko poslovanje kluba kad je to zatrazeno.Odgovor je bio ‘sta njih briga za nase finansije.Dalje sta cemo ako se dokaze da su u partizan upumpavane pare otudjene mahinacijama sa veterinarskim zavodom i Galenikom? U pitanju su milioni evra.Sta cemo sa 5 miliona evra koji su uplaceni po preuzimanju telekoma srpske od strane telekoma Srbije na racun kkp? Nadam se samo da ce Vladimir Cvetkovic jednog dana smoci snage i hrabrosti i ispricati kako je tadasnja vladajuca garnitura otimala pare sa racuna svetskog sampiona.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da objasnim ovom pulenu Milorada Vucelica Tompusa.Kao i svud u svetu postoji nesto sto se zove poslovna tajna.I ugovor mora biti dostupan poreskim organima.Portalima sigurno ne mora !

    0
    0
    Odgovori
  3. Necu da polemisem sa Terzicevim pulenima , vise bih voleo da vama novinarima postavim par pitanja ! Prvo , da li je istina da je racun FK CZ u blokadi od 2013. godine ?
    Drugo , nigde ne pise visina transfera po engleskim portalima kao ni na portalu FC Liverpool – sto je za engleze nepojmljivo , kod njih se zna svaki utroseni peni !
    Trece , ako je racun blokiran – kako funkcionisu , placaju dospele obaveze , premije , plate osoblja i igraca , gde ce novac od transfera da legne ? Koliko se ja razumem u to , ukoliko novac legne na blokiran racun – odmah se isti prosledjuje na dugovanja , drugim recima FK CZ nema nista od svezeg novca jer se isti utrosio na saniranju ko zna kojih i iz kojeg vremena dugova !

    0
    0
    Odgovori
    • Igore, ta i ona pitanja koja postavljam u poslednje 4 godine oko poslovanja fkcz … je zbranjena tema . od strane ljudi koji podrzavaju svoj privatni projekat na svaki moguci nacin … a ono najbitnije za fkcz je: stavljena fkcz i kkcz mimo svakog zakona na terenu i van njega … novinari i mediji sve to dobro znaju … imaju zadatak da o fkcz pisu afirmativno … izmisljaju ili dobiju gotove naslove i tekstove koje moraju da objavljuju. toliko naslova i tekstova cija je sadrzina blago receno smesna ima za cilj da dize maglu i baca prasinu oko zvezdinog stadiona da se rad bakomata ne vidi … 4-ri godine manipulacije, lazi, varaju … 13-sta godina u astronomskim dugovima od kojih se svaki privredni subjekat gasi … osim : fkcz, RTB bor, ZELJEZARA smederevo, SRBIJAGAS , … nam govori da je isto-ista vrednost narodnih para u sve njih ulozeno … i da se tu izmedju njih drzavni tajkuni tale… u kojoj jos zemlji na svetu bilo koji klub u bilo kom sportu moze da bude u tolikim dugovima (50 miliona ER-a i vise …sve sto oni kazu nije za verovat) tolike godine bez stecaja ili gasenja !? to samo u srpskoj ekonomiji, pravnom sistemu koji za fkcz ne vazi … se moze. sve price o privatizacije, napredka u srpskom sportu su manipulacija … da se ako ikako moze … dugovi fkcz kao kkcz gumicom izbrisu. bez nervoze, izdrzali smo i gore stvari … moze im se … dokle … ???

      0
      0
      Odgovori
    • Zasto komsija mali nije objavio iznos koji dobija na ime sponzorstva od Telekoma,koji je nedavno pitpisan,nego se pozivaju na poslovnu tajnu?Zasto nijedan ugovor nisu otkrili za vreme Vujosevica i bili transparentni?Sta mislis,zasto su sad u ovolikim dugovima,da li se neko ovajdio od toga a posle laje na sva usta na pogresnu adresu?Najveci problem je sto je sadasnja vlast zavrnula sve nedozvoljene slavine i trazi transparentnost a njima to nikako ne odgovara jer su navikli na muljanje.I kako to da pokusavate sve da vidite u komsijsko dvoriste a ne da prvo pogledate u svoje,koje nikad nije bilo cisto i ispravno,racunajuci sve sportove.

      0
      0
      Odgovori
  4. Zao mi je ovih grobara prodajom Marka Grujica Liverpulu umrla im je poslednja nada da se na kvarno umuvaju u kvalifikacije za LS ! Sad ih ceka borba u plej-autu.

    0
    0
    Odgovori
    • Kako da se umuvaju kad se bore da dođu do 4. mesta.Oni mogu samo LE da izbore preko kupa ali i tu su im male šanse.Ima bar 3 jača pretedenta.

      0
      0
      Odgovori
  5. Sve razumem ova potraživanja…ali kad na listi vidim ime Miloš Bosančić duša me zaboli što takvom igraču treba da nešto platimo.On bre Zvezdi treba da plati što mu je obogatila karijeru a on nju unazadio svojim očajnim partijama i neznanjem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter