3
Domaći fudbal

GRBIĆ NIJE JEDINI: Partizan ostaje bez još igrača?

Objavljeno: 10.01.16 u 11:57

Trend odlazaka igrača iz Partizana nakon očajne jeseni po svemu sudeći biće nastavljen.

Nakon odlaska Petra Grbića, Humsku će verovatno napustiti i Živko Živković. Golman koji je neretko stavljan na velika iskušenja zbog manjka kvaliteta u odbrani, dobio je odrešene ruke da karijeru nastavi u inostranstvu. 

Pored njega, i Nenad Marinković, kom je istekla pozajmica sa Voždovcem, verovatno će napustiti Partizan, s obzirom na to da mu na leto ističe ugovor, te je ovo poslednja prilika da crno-beli na njemu nešto zarade.

Takođe, u medijima je aktuelna i priča o ponovnom interesovanju Fenerbahčea za Andriju Živkovića, ali za sad nema nikakvih konkretnijih informacija.  

 

0
0
3 Komentara
  1. Saponja jeste mlad ali sad je momenat da se uzmu novci i srede svi dugovi repovi uz njega brasanac zivkovica uzgleda nemozemo zadrzati ali zato mislim da oumarua treba zadrzati ova tojuca bi nam donela oko pet mil. Uz ono sto je zaradjeno od uefe i ostatak od mitrovica mislim da bi dug trebali biti prepolovljenuz napomenu da sad treba dovesti tri cetiri igraca ne top i ne reci to su bombe jednostavno igraci koji su igrali evropu i iskusni su a od njih daljom orodajom moze se zaraditi i ne treba mnogo zaliti za saponjicem svi oni dolaze i orolaze samo je oartizan vecan tu je vkahovic bice dobra zamena eto sada neka jednom zavrse oko ivanica ako moze.

    0
    0
    Odgovori
    • Kojih bre 5 mil.za tu trojicu?Za Zivkovica imate samo 25% i necete moci uzeti vise od 500 000-750 000 a ako ostane u klub,moracete da platite Zahaviju 2,5 mil.za Saponjica dobijate 1,5 mil. a za Brasanca nema sanse da uzmete veliku kintu,samo manje od miliona jer objektivno decko ne vredi puno.Tako da brat,bratu,mozete inkasirati polovinu od tvoje zeljene sume,eventualno 3 milke plafon,sto i nije lose.A taj Vlahovic je jos dete od 15-16 god i trebace mu vremena da bi postao nesto.Rasprodacete standarne i posle treba vreme za uigravanje i tesko da ce te izboriti neko od 2.ili 3.mesta a ni kup necete osvojiti jer ima kvalitetnijih ekipa od vas.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter