10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MEKEL BAŠ ŽELI DA GA ZVEZDAŠI ZAMRZE: Zvižde mi a ne znaju zašto, Čović me lagao, Zvezda je neozbiljna!

Objavljeno: 08.01.16 u 10:22

U intervjuu koji je dao za izraelski portal Sport 5, Gal Mekel, promašena investicija Crvene zvezde, na nimalo lep način govorio je o svom (uskoro bivšem) klubu.

– Doveden sam kao zamena za Markusa Vilijamsa. Trener to nije znao, ali predsednik Zvezde jeste. Veoma čudna situacija. Neozbiljna za jednog Evroligaša.

Takođe, ni odnos navijača mu nije po volji.

 

– Igrali smo sa Partizanom, odigrao sam dobro, nakon čega je usledio meč sa Fenerbahčeom na kom sam izviždan. Nisam znao kako da se postavim, kako da „progutam“ to… čini mi se da ni oni sami nisu znali zašto su mi zviždali. 

Podsećamo, Mekel od Zvezde traži da mu isplati tri plate koje mu duguje, u iznosu od 150 000 evra.

1
0
10 Komentara
  1. E moj prijatelju, kukas kako te je Covic prevario za tricavih 150 000 evra. Trebao si pre dolaska da prosetas malo severnim Kosmetom, pa da vidis da je tvoja suma sica za ono sta taj covek ume. Sopstvenu drzavu ojadio za onoliki porez, a da nece nekog izraelca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ova neznalica svestan konacno koliko nema pojma, dosao da nam prosipa prasinu u oci,,, On realno nema kvalitet ni za Helios a kamoli za jednu Zvezdu,,, U Zvezdi mogu da igraju samo odabrani i vrhunski igraci,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Tri plate u uznosu od 150 000 znaci da na godisnjem nivou ima 600 000 evra. A gde su plate ostalim igracima. Covic kaze da je budzet kluba 2 miliona.

    0
    0
    Odgovori
  4. barabo, zvezda se voli . zvezdin dres ne može da nosi svaki nikogović koji naiđe kroz beograd, taj dres je svetinja a ti to nisi znao u tome je tvoj problem, makar si morao da pitaš a valjda nisi slep video si gde si došao..

    0
    0
    Odgovori
    • Opet ista priča čim nekoga prevare,kreću priče o ljubavi prema klubu.Gospodo zašto ste ga doveli ako nije igrač za vas,ili je mozda neki menadzer zaradio na transferu.Koji licemeri

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter