11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET: Grujić ostaje u Liverpulu, ne vraća se u Zvezdu?

Objavljeno: 04.01.16 u 12:43

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, Marko Grujić će se, nakon parafiranja ugovora sa Liverpulom, odmah staviti na raspolaganje Jirgenu Klopu.

Marko Grujić bi danas trebalo da potpiše ugovor sa Liverpulom, za šta će Crvenoj zvezdi pripasti sedam miliona evra i 10% narednog transfera, od čega bi Liverpulu odmah bio vraćen milion, a Grujić bi polusezonu proveo na pozajmici, kako bi sa Zvezdom osvojio titulu prvaka. 

Ipak, prema poslednjim informacijama, vrlo je verovatno da će Grujić odmah zadužiti opremu jednog od najvećih klubova sveta, dok će Zvezda dobiti i sedmi milion. 

Ne bi trebalo dugo da čekamo na konačan rasplet…

0
0
11 Komentara
    • Alo Franjevci, kad vec najbolje znate kako ce ici prodaja…recite kako to da vas najbolji (lazni) igrac „srpski Mesi“ odlazi za 200 grama kikirikija?! Ubi vas ljubomora!

      0
      0
      Odgovori
  1. bolje da uzmemo milku nego da ostaje do jula.Kad vec nece da igra evro kvalifikacije onda pre miram taj milion.Grujo je fantastican decko i zasluzio je oprostaj uz titulu ali bice prilike.Sad je situacija takva da je novac hitno potreban

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter