8
Domaći fudbal

KRAJ SAGE ILI NASTAVAK SAPUNICE: Bild javlja – Partizanov biser u Bundesligi?

Objavljeno: 31.12.15 u 13:45

Kako javlja nemački list „Bild“, jedan od najvećih talenata srpskog fudbala, krilo Partizana Andrija Živković, karijeru će verovatno nastaviti u Bundesligi.

Ipak, potencijalni problem u poslu sa Borusijom iz Dortmunda mogla bi da predstavlja činjenica da je deo Živkovićevog ugovora u rukama menadžera, koji bolju priliku za razvoj mladog igrača vide u redovima Benfike. 

Ako je uopšte o bilo nedoumica, sada ih verovatno više nema – sjajni mladi vezista po svemu sudeći broji poslednje dane u crno-belom dresu.

(Foto : Screenshot/Bild)
(Foto : Screenshot/Bild)

Vrednost transfera, prema pisanju nemačkog lista, bila bi oko 2,5 miliona evra. 

0
0
8 Komentara
  1. Navijam za srpski fudbal ali dok god ove menadzerske agencije rade po Srbiji nasi klubovi nece moci ni paru da zarade.Motku u ruke i oterati bagru odavde zivnuce i Zvezda, Partizan, Vojvodina i ostali.

    0
    0
    Odgovori
  2. Plasiraju se vesti koje su neproverene. Popunjava se rubrika sportskih vesti u nedostatku pravih dogadjaja. Živkovića može da proda samo agencija Pinija Zahlavija.koja je već platila 1,25 mil. eura Partizanu . Od sledeće prodaje dobijajru po 25 posto Partizan i otac fudbalera. Po ovoj priči Pini dobija pd prodaje onoliko koliko je i platio fudbalera, To sigurno nije tačno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakva rupa od igraca a partizan dobija ogroman novac za drvo koje ce da greje klupu i koje ce da gleda utakmice sa tribine…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne mogu da verujem dokle novinarska masta ide samo da bi se novine prodale partizan poslao ponudu vojvodini vojvodina pristala ali ivanic ne navijaci pustili ivanica u partizan zveezda otima ivanica ivanic sad nece nigde oce da ostane u vosi. Pa ko je lud ovde sna se da vosa lose stoji finansiski i naravno da se tada najbolji igrac prodaje za spas. Prodaje se onome ko vise daje pa nije niko lud da daje onom ko nudi manje . To je ponuda i potraznja prema tome ako partizan daje 1.5 mil. I nema bolje ponude igrac ce tamo i otici

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter