3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

UKAZAO NA PROPUSTE: Radonjić objasnio zašto je branio poslednji napad

Objavljeno: 30.12.15 u 23:29

Trener Dejan Radonjić, očekivano, nije bio zadovoljan posle neizvesnog poraza od Anadolu Efesa u Istanbulu rezultatom 85:84.

– Čestitao bih Efesu na pobedi. Utakmicu smo dobro počeli ofanzivno, ali ne i u odbrani, gde smo pravili greške. U prvom poluvremenu ubacili smo 54 koša, ali, imali smo problem sa ofanzivnim skokom. Tokom odmora znali smo da će Efes u drugo poluvreme ući mnogo agresivnije. Uspeli smo da čuvamo vođstvo tokom treće četvrtine, ali smo u poslednjih deset minuta napravili previše grešaka – izjavio je Radonjić.

Zatim je strateg Crvene zvezde pojasnio zbog čega je branio poslednji napad Efesa, a nije pravio faul.

– Imali smo šut za pobedu. Pre toga odlučili smo se da branimo naš koš, zato što Efes ima odlične šutere. Na tri sekunde do kraja imali smo loptu za pobedu, ali nije ušla. U Istanbul smo došli znajući da igramo protiv jednog od najboljih klubova Evrope i najboljih trenera na kontinentu. Na kraju nismo uspeli da pobedimo jedan tako dobar klub – istakao je Radonjić.

0
0

3 Komentara

  1. Citam ove komentare od nasih navijaca i nemam sta da dodam jer se bojim da bi bio bezobrazan sa nekim izjavama!!samo se pitam jeli moguce da sve sto vidi zvezdina javnost da to Covic ne vidi!! i da jednom za sva vremene ovog polupismenog trenera otpusti,,i dovede vec jednom trenera u rangu sa klubom!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ti druže nisi pri sebi. Što je najgore od svega, i mene ćeš u ludnicu oterati, evo žena hoće iz kuće da me izbaci zato što se derem!
    Brani čovek koš na +1… Mislim stvarno… Sve strateg do stratega…

    0
    0
    Odgovori
  3. Zašto poslednjih 2-3 min nije igrao Kvinsi 1-1 koji jedini ima tu prednost i moze sam da završi kad se videlo da Jovic i Micic ne mogu da odigraju pik i nadju rešenje, spuste loptu Cirbesu koji je barem faulove iznudjivao???? Jovic u poslednjoj četvrtini ni jedan napad nije kreirao do završnice, svaki put posle pika hvata loptu iako nema rešenje i onda iz mesta baca neka nebuloza dodavanja, slično Guduric koji je takve 2 lopte sutnuo na kos da se za to odma ide na klupu. Loša završnica, da je tu bio Vilijams, dobili bi sigurno, ovako trener ponovo gubi dobijeno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter