8
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘LEGENDA SRPSKE KOŠARKE’: Italijani oduševljeni Duškom Vujoševićem (FOTO)

Objavljeno: 29.12.15 u 16:48

Duško Vujošević trenutno se nalazi u Italiji na završnom turniru juniorske Evrolige gde izaziva veliku pažnju javnosti.

U Rimu se održava finalni turnir Evrolige za juniore na kom će učestovati i Mega Leks, kao predstavnik Srbije. Međutim, još jedan predstavnik jeste Duško Vujošević, trofejni stručnjak koji je veći deo svoje trenerske karijere proveo u Srbiji, pa su ga i sami Italijani proglasili legendom srpske košarke.

Oduševljenje nisu skrivali ni kada je Vujošević objašnjavao neke od taktičkih zamisli mladim košarkašima u okviru događaja pod nazivom ‘Adidas Next Generation’.

Kasnije je Vujošević posmatrao meč između Virtusa i Stela Azuro, ekipe koja će i biti protivnik Mega Leksu na pomenutom ‘fajnal foru’.

0
0

8 Komentara

  1. NAJVECA LEGENDA SRPSKE KOSARKE, DV JE ODRZAO SRPSKU KOSARKU U VRHU U PROTEKLE DVE DECENIJE, STVORIO JE IZNEDRIO ZA SRBIJU VISE LEGENDI NEGO CELA EVROPA ZAJEDNO !!! U STAROJ JUGI ‘rvatski KLUBOVI SU BILI NEPRIKOSNOVENI (osim jednom bosne), A PROF. NIKOLIC , DUDA IVKOVIC I ZELJKO OBRADOVIC SU TO PONISTILI, A DUSKO VUJOSEVIC NASTAVIO I ODRZAO !!! ‘rvatska NE POSTOJI NA REPREZENTATIVNOJ MAPI EVROPE, A PRODUKT GROBARIZACIJE JE VISE NEGO OCIGLEDAN I USPESAN, S’ OBZIROM NA RASPAD JEDNE VELIKE ZEMLJE U ODNOSU NA SUZEN PROSTOR NASE ZEMLJE SRBIJE, A OPET SMO U VRHU ZAHVALJUJUCI DV , GROBARIMA I IZNAD SVEGA KK PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • komentari pisani velikim slovima više neće biti tolerisani, biće brisani bez obzira na sadržaj

      0
      0
      Odgovori
      • Imam slabiji vid i velika slova su mi mala, kada sam mali bio, cigan me udario u oko i od tada mi mrak pada na oci, kada ih vidim .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori
  2. Ocekujte vec u toku dana da vas po naredjenju pudle,Vesica i premijera licno kazne. Ta kako ste smeli da napisete ista pozitivno o coveku koji je stvorio najvise vrhunskih kosarkasa na ovim prostorima u poslednjih 30 god.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jeste vi to Vujosevica nazvali legendom? Zar ste zaboravili da je o njemu zabranjeno pricati afirmativno, bolje se spremite na neku kaznu sa vrha.. Zna se- po njemu samo drvlje i kamenje…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter