1
Domaći fudbal

PROMENE: FK Novi Pazar dobio novog predsednika

Objavljeno: 27.12.15 u 08:55

Preduzetnik Kemal Mehmedović izabran je na Izbornoj skupštini za novog predsednika Upravnog odbora FK Novi Pazar.

Kako prenosi B92, cilj novog predsednika je da se izbori opstanak u elitnom društvu.

– Cilj je da se konsolidujemo i izborimo opsatanak u Superligi Srbije, ali i da napravimo značajan organizacioni pomak. Očekujemo veliku pomoć grada i dosadašnjeg predsednika Nedžada Dragolovčanina – rekao je Mehmedović, koji je u prethodnom sazivu uprave vršio dužnost potpredsednika.

Dragolovčanin je naglasio da se povukao sa mesta prvog čoveka kluba zbog privatnih obaveza, ali i najavio da će ostati jedan od glavnih sponzora pazarskog superligaša.

– Klub sam preuzeo pre dve godine, dao sam koliko sam mogao. Jedni su zadovoljni rezultatima, drugi nisu, a ja kao najveći neupeh doživljavam neizlazak na evropsku scenu. Nastaviću da pomažem ovaj kolektiv – istakao je Dragolovčanin.

Na Izbornoj skupštini bio je i počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić.

– Imamo tri velika problema, na finansijskom, organizacionom i fudbalskom planu. Prošlogodišnji dobar rezultat pre je splet okolnosti nego posledica dobre organizacije. Mnogi gradovi pritisnuti su besparicom i sve manje ulažu u sport, slična opasnost preti i Pazaru – poručio je Ljajić.

– Moramo da opstanemo, a ako sačuvamo ovu strukturu da pokušamo da se naredne godine borimo za Evropu. Ne možemo da budemo šampioni, ali verujem da možemo biti četvrti ili peti u Super ligi. Verujem da je ovo novi početak – poručio je potpredsednik Vlade Srbije.

Novi Upravi odbor ima pet potpredsednika i još 36 članova. Potpredsednici kluba su Šerif Vatić, Nazif Škrijelj, Ćerim Šemsović, Almir Brunčević i Salko Redžović.

Generalni sekretar će biti Senad Hadžifejzović, dok je na mestu sportskog direktora preduzetnik iz Slovenije, Denis Kadirić.

– Drago mi je da su moju viziju podržali privrednici, što je neophodno da bi se došlo do rezultata. Brzo ćemo imati novog šefa stručnog štaba, angažovaćemo i pojačanja. Nadam se da neću razočarati – poručio je Kadirić.

Posle jesenjeg dela sezone, Novi Pazar se nalazi na 12. mestu u Superligi Srbije sa zbirom od 24 boda.

Takmičenje u Superligi Srbije nastaviće se 20. februara, a Novi Pazar će u Beogradu igrati protiv Rada.

0
0

1 Komentara

  1. Bogati Kemo sta ti znas o fudbalu?????!!!!
    I necka su ocerupali ko nepoparenu kokosku!!!
    E tu se nijesi dovio nije to Rečko Dragolovcanin da ga opeljas!!!
    Proci ces tu jos gore nego sa Muctijom besa ti je!!
    :-)))

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter