6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Tuga na licima navijača, igrača i stručnog štaba (FOTO)

Objavljeno: 27.12.15 u 19:29

Partizan je porazom od Igokee u Beogradu ponovo u zoni ispadanja iz ABA JTD lige. Crno-beli su ponovo rastužili armiju navijača koja je u velikom broju došla da podrži svoje ljubimce u „hramu košarke“. Koliko je ovaj poraz teško pao svima kojima je srce crno-belo pokazuju sliki tužnih navijača, igrača i stručnog štaba Partizana…

0
0

6 Komentara

  1. „Ako, neka bude jako! Što jače to bolje.“ Reče mi pre nekog vremena jedan veliki navijač Partizana. U tom trenutku sam razmišljao da li je u pravu. I bio je u pravu! Što očiglednije to bolje…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja bi voleo da ispadnemo,da vidim onda pojedine sa cuvenog foruma juzna tribina koji pricaju kako nam je Pekovic spasao klub.Spasao klub da svi uriniraju po nama i da ispadnemo iz ABA lige.Bolje i da ne postojimo,nego da nas puni ko stigne.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovde se brate i radi o tome da se dotakne dno, sto zbog organa, a najvise zbog sto lakse i jeftinije kupovine najveceg KK BRENDA OVOG DELA EVROPE, a odavno poznatog i najmocnijeg kupca i menadzera Miska Raznatovica, pa sad vidi da li je ON „SPAS“ ili „DOBAR POSAO“ ZA SEBE, KAO I UVEK U NJEGOVOM SLUCAJU-OVO DRUGO, a veruj mi, coki je mala beba za ovog.. SVE JE FARSA, SVE JE BIZNIS, LJUBAVI KOD NJIH NEMA-SAMO KROZ DUGINE BOJE GLEDAJU „ZIVOT“ ZA SEBE… !!! KK PARTIZAN IZNAD SVIH I SVEGA !!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Polako tek je pocelo! Za svaku godinu vase „dominacije“ „postenim“ (wtf) putem ovako cete sad da patite!!! Iskreno se radujem, i nadam da cete se valjati jos dugo u prasini ili ugasiti kao svaki lopovski projekat!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter