0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: TWITTER

BOBAN MARJANOVIĆ: Zvezda igra fenomenalno, nije nemoguće da prođe dalje

Objavljeno: 26.12.15 u 10:12

Centar San Antonio Sparsa za kratko vreme izborio se za status miljenika publike u AT&T Centru.

Iako u rotaciji trenera Grega Popoviča šansu dobija na kašičicu, srpski košarkaš, kada je god na parketu, pokazuje da je i te kako vredan pažnje i poverenja. Ipak, u oštroj konkunrenciji bivših i sadašnjih Ol-star zvezda, Tim Dankana, Lamarkusa Oldridža i Dejvida Vesta, Bobi ima malo prostora.

Iako je sada u SAD, Marjanović je jednim okom uvek uz bivši klub sa kojim je prošle sezone igrao u Top 16 fazi Evrolige i u kojem je stasao u MVP-ija prvog dela elitnog košarkaškog takmičenja „Starog kontinenta“.

– Igraju fenomenalno, požrtvovano, dobro su se pripremili. Izbacili su i nove nade, Gudurić je sada u centru pažnje, ali vidi se da napreduju i Tejić i Rebić. Tu je i šesti igrač publika. Sve se poklopilo. U Top 16 imaju tešku grupu. Nije nemoguće da prođu dalje, ali moraće dosta znoja da proliju. To su sve odlične ekipe – rekao je Marjanović, prenosi Sportski žurnal.

– O Feneru, Efesu i Panatinaikosu nije potrebno trošiti reči, to su kandidati za fajnal for, vode ih naši proslavljeni treneri. Svi znamo kako Ivković, Obradović i Đorđević rade, kako izvlače maksimum iz ekipe. Zvezdi će u „Pioniru” biti lakše, ali može da iznenadi i na strani. Crveno-beli igraju odlično, tako bi trebalo da nastave, da zadrže formu. Ne sumnjamo u njih i podržavamo ih – istakao je Marjanović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter