0
Domaći fudbal

PROMOCIJA: Partizan u četvrtak predstavlja novog trenera!

Objavljeno: 24.12.15 u 13:32

Fudbalski klub Partizan zvanično će promovisati novog trenera, Ivana Tomića, u petak 25. decembra.

Promocija je zakazana za 11.00 sati na stadionu u Humskoj.

Ivan Tomić će od Ljubinka Drulovića naslediti dirigentsku palci nad timom, koji je jesenji deo sezone posle 22 odigrana prvenstvena kola okončao na četvrtoj  poziciji, sa saldom od 36 bodova, čak 26 manje u odnosu na prvoplasiranu Crvenu zvezdu.

Ipak, kada se bude odigralo osam preostalih kola prve faze Superlige, bodovi će biti prepolovljeni, pa će osam najuspešnijih timova igrati svoju „mini-ligu“, tzv. plej-of za titulu i mesta koja vode na evro-scenu, a preostalih osam će međusobno odlučivati o odlasku u niži rang.

ivan-tomic

Ivan Tomić je, podsetimo, nastupao u veznom redu Partizana od 1993. do 1998. godine, posle čega je branio boje Rome, Rajo Valjekana i nakon toga opet „Parnog valjka“ u periodu od 2004. do 2007. kada je bio postavljen za sportskog direktora kluba iz Humske, doveo u crno-beli tabor i igrače poput Žuke, Moreire i Dijare, koji su se ispostavili kao sjajna pojačanja.

Tomić je od 2014. predvodio i Omladinsku reprezentaciju Srbije, a 2015. godine je seo na klupu Partizanove filijale – ekipe Teleoptika. Podsetimo, crno-beli su u sredu predstavili i prva pojačanja.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter