10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIJEIRA VERAN ZVEZDI: Delije pokažite se, Portugalac očekuje ludu proslavu titule

Objavljeno: 23.12.15 u 22:12

Dobre partije u dresu Crvene zvezde donele su primamljive ponude napadaču crveno-belih Hugu Vijeiri, koji se trenutno nalazi na odmoru u Portugaliji pa su ga tamošnji mediji zamolili za izjavu.

– Nikada nisam mislio da ću imati toliko ponuda u ruci, od top klubova, rekao je Zvezdin fudbaler u izjavi za A Bolu, a njegove reči prenosi B92.

Ipak, želja iskusnog napadača je da proslavi titulu sa crveno-belima.

– Moja želja je da ostanem u Crvenoj zvezdi do kraja sezone. Stvari se ovde odvijaju fantastično. Sjajno mi je u klubu, a ukoliko osvojimo titulu proslava će sigurno biti nešto nestvarno. Nisam imao predstavu da je Zvezda toliko veliki klub kada sam dolazio.

Zbog broja golova i driblinga kojima dovodi do ludila rivale mediji u otadžbini Vijeiru su uporedili sa Kristijanom Ronaldom.

– Znam da postoje ta poređenja u novinama, ali iskreno, mislim da niko ne može da se poredi sa Ronaldom, osim ako njegovo ime nije Mesi.

Hugo Vijeira je prilikom dolaska u Crvenu zvezdu potpisao dvogodišnji ugovor sa srpskim vicešampionom te bi zainteresovani klub morao da plati obeštećenje ukoliko ga želi u svom timu, a želju je za sada pokazao lisabonski Sporting.

0
0
10 Komentara
  1. koja SPRDNJA sa bolesnim, gladnim, bez posla i nade za bolje sutra …PARE LEGLE … dok se tragi-humoristicka serija o grujicu emituje … Srbijo, BANKOMAT radi .

    0
    0
    Odgovori
    • Rekoh ti vec jednom…penzioner, idi igraj sah i hrani golubove na Kalemegdanu! Ne smaraj glupostima! Idi komentarisi sta se desava na stadionu Vojske Jugoslavije! Pusti komplekse!

      0
      0
      Odgovori
  2. Upamtio te je dobro ovaj „go.nar do koske“ vidis kakve traume vuce od poslednjeg nazovi derbija!!! Hahahahahahaha!!! Na prolece opet ces ih silovati, samo lagano! .!. .!. .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Imam samo pitanje za redakciju kako su dozvoljeni komentari „grobara do koske “ kada su i sovinisticki i vulgarni i prepuni govora mrznje i nemaju nikakve veze sa relativism?

    0
    0
    Odgovori
  4. U svim sportskim portalima,u vezi ovog fudbalera, sta je uopste istina? A mislim da je prava istina, da je samo placenik, i da bi za neku bolju ponudu zapucao u bolju ligu, delijama u ovakvoj ligi moze mazati oci, drugde verovatno tesko, za ovu ligu jeste dobar, ali svaki ozbiljniji igrac da se ozbiljnije zauzme oko njega, kao flaster, tesko da bi pokazao kvalitet, ipak su pravi igraci,deca koja su ponikla u klubovima JSL i vole svoj tim odmalena, stranci, vecinom ljubav zbog para i popularnosti, no vreme pokaze sve, pozdrav. Poci ce svi ti bolji iz zvezde, a ostace zvezda tu gde jeste, u senci partizana, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  5. .!. XXAAXXAA .!. „Da se pokazu..“..??!! Kako, kome…Kraljevi prosjaka, deponija , djubrista i cherge..naturalizovani deo Srbije sa prebivalistem u fekalnim cevima i karton republike u i oko mostova…“RODILI“ za RENTIRANJE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Govn.r sa daske ima napade samosmeha. Verovatno se sam sebi smeje kada je u kući, kada izađe van kuće, smeje se sigurno sam sebi kada ode u neku prodavnicu (ako je sposoban da pronađe neku prodavnicu). Sigurno je problem nastao prilikom dominacije Zvezde.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter