0
Domaći fudbal

FOTO: fkcukaricki.rs

PROJEKAT ‘ODRADIO POSAO’: Uspešno održana osmodnevna izložba o Čukaričkom

Objavljeno: 23.12.15 u 14:48

Izložbu „FK Čukarički od 1926. do osvojenog Kupa Srbije 2015. godine“, koja je osam dana bila postavljena u blizini stadiona u Galeriji 73 na Banovom brdu, posetilo je nekoliko grupa mladih fudbalera naše omladinske škole.


Treneri pionirskih selekcija Žarko Ćurčić i Momir Mileta sa grupama dece koje uče fudbalu razgledali su postavku fotografija, priznanja, dresova, sportskih rekvizita i drugih stvari Čukaričkog. Slažu se da su deci najzanimljivije bile karikature aktuelnih prvotimaca našeg kluba i kopačke iz 1949. i 1967. godine.

– Obišao sam izložbu sa dve grupe dece 2002. godište. Bilo im je zanimljivo da slušaju o klubu u kom treniraju, a sreli smo i legendarnog kapitena Čukaričkog Jovicu Šikanića. On je pokušao da im objasni kako su nekad izgledali treninzi i koliko je danas sve unapredjeno. Naravno, deca su želela sve da dodirnu – medalje, ovogodišnji pehar Kupa Srbije, smejali se karikaturama i sve u svemu lepo smo se proveli – rekao je trener Momir Mileta za klupski sajt.

Direktor Galerije 73 Predrag Jeremić naveo je da su za izložbu najzainteresovaniji bili stariji Čukarčani koji su uz fotografije ranijih selekcija kluba evocirali uspomene sa stadiona na Banovom brdu.

On je pohvalio lepo ostvarenu saradnju sa našim fudbalskim klubom, a naravno i klub se ovom prilikom zahvaljuje opštini Čukarica i Galeriji 73 na tome što bodri svoj klub.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter