4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽIVKOVIĆ PAKUJE KOFER: Biser Partizana takođe u Premijer ligi

Objavljeno: 22.12.15 u 11:03

Posle Marka Grujića koji bi narednih dana trebalo da pojača Liverpul, još jedan naš biser bi mogao da se preseli na „ostrvo“.

Ako je verovati „Dejli mejlu“ onda je Andrija Živković novi član Mančester sitija. Prestižni britanski list navodi da su skauti „građana“ gledali mladog reprezentativca Srbije u duelu Partizana sa AZ Alkmarom i Augzburgom i da je zadovolji sve kriterijume. Andrija Živković bi na Etihadu bio podrška Samiru Nasriju koji sve češće ima problema sa povredama.

Koliko je novca Mančester siti spreman da izdvoji za Živkovića nije poznato, ali je jasno da Partizanu pripada svega 25 posto. Ipak, u Humskoj se nadaju da će hitronogo krilo zadržati bar do juna u klubu.

0
0
4 Komentara
  1. Neznam otkud otpor u prodsji igraca zar treba u junu da platimo 2.5 mil. Odstete a nemozemo da produzimo ugovor sad je momenat da se uzme novac sansa je propala pre. Za zivkovica brasanca saponjica i oumarua moze se uzeti pet mil. Uz sedam od uefe i dva od mitrovica puna kapa za mir u kuci i vracanje dugova sad je momenat za novi tim nema evrope u prvenstvu mozemo lagano do drugog mesta i uzeti kup to je za ovu sezonu to.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa došao veliki Čurkovic posteni treba njemu malo para,nije mogao od Toleta da se napuni….
    BRUKA…..SRBIJE I JSD partizan

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezdas sam ali nije mi uopste drago.Svi pevaju zbog prodaje grujica,a drhte da ne ode Vieira.Kamo srece da prodaju stranca i uzmu pare,to je posao.Mi nasu decu saljemo u englesku ligu…tamo se igra tvrd fudbal,bekovi i stoperi su klasicni mesari…Bolje da ih prodaju u holandsku ili belgijsku ligu da napreduju pa kad naprave transfer uzmu jos neku kintu kao maticni klb ili ugovore procente…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter