7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZADOVOLJAN: Čović o plasmanu u TOP 16 EL, prioritetima, igračima, treneru, dušebrižnicima…

Objavljeno: 19.12.15 u 16:13

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović kaže da je plasman u Top 16 fazu Evrolige pokazao da je taj klub stabilan sistem, ali i da će u nastavku biti neopterećeni.

-Dalje takmičenje u Evroligi za nas će biti praznik. Maksimalno ćemo se truditi, ali bez ikakvog opterećenja. Plasmanom u Top 16 fazu Evrolige ostvarili smo jedan od naših prvih ciljeva i time pokazali da smo stabilan klupski sistem, jer je sezona koju smo počeli specifična po mnogo čemu -rekao je Čović agenciji Beta.

Čović je rekao šta su prioriteti u nastavku sezone.

-Prioriteti su vezani za Jadransku ligu, Kup i domaće prvenstvo u Srbiji.

Crvena zvezda je pokazala da je stabilan sistem.

-Bilo je mnogo povređenih igrača, promena velikog broja igrača, čak pet u odnosu na prošlu sezonu. Dobili smo mnogo novih igrača, jedan deo stranaca, a deo iz našeg pogona.

On je dodao da je od početka sezone bilo „potrebno vreme“ da se sve stvari „slože i sklope“ .

-Ti koji kažu da je neočekivano, to su dežurni koji nam stalno drobe nad glavom, ali dobro, nije loše imati i takve. Uvek ima onih koji brinu tuđe brige i koji su tu nad glavom da opravdano ili neopravdano pljuju i prozivaju. Klub je pokazao da je stabilan sistem i izdržao je priče raznoraznih stručnjaka o smeni trenera i igrača. Sve smo to izdržali i napravili dobar rezultat, a to je Top 16 faza Evrolige.

Kada je reč o nastavku takmičenja u Evroligi, Čović je rekao da protivnici ne mogu da se biraju, pa i to što će ’crveno-beli’ tri puta gostovati u Istanbulu.

-To ne možete da birate i pravo da kažem, ispalo je tako kako je ispalo, igraćemo i videćemo kako će sve to biti, očekujem da sve bude u redu. Nema lakih i teških, to su sve ozbiljni klubovi, za nas će to biti praznik i koristićemo za dalje unapređenje i igrača i celog sistema kluba, ali bez opterećnja i pritiska-zaključio je Čović.

’Crveno-beli’ će igrati u Grupi E Top 16 faze sa Fenerbahčeom, Efesom, Darušafakom, Panatinaikosom, Lokomotivom, Unikahom i Cedevitom.

0
0
7 Komentara
  1. E dosadni Sté i jedni i drugi oboice ste drzeavi projekti i ovih -26 je zbog pley ofa a znate i jedni i drugi . Stalno lesto kao cigani lopovi grobari lopovi nanestate utakmice , komplexi ..itd .lotar mateus priznao Za namestene utakmice javno pa nikom nista. Onaj zvezdin bivsi kapiten sad skoro takodje priznao. I jedni i drugu vise po vestima svog blizanca i skoro uvek medju prvima salju post i pricaju o komplexu . Izkomplexsirani ste a ljudi u klubu nevidjeni lopovi

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“JEDAN DEO STRANACA, a..“ ??!!! .!. XXAAXXAA .!. „STABILAN SISTEM“ …???!!! PRE BIH REKAO-LABILAN SISTEM ZA DALEBU !!! DO JUCE DUG 17 000 000 EVRA, A DANAS „STABILAN BUDZET“ OD 10 000 000 EVRA..??!!! PA KO JE OVDE LUD, DA LI OVI STO VERUJU U NEBULOZE SPIN DOKTORA, ONI STO PISU ILI ONI STO CITAJU I MI STO UOPSTE PRATIMO SPORT (s.p.o.r.t.) U SRBIJI, KOJI TO SVAKAKO VISE NIJE, NAVIJACICE ILITI NARIKACE ILITI RENT-A-CAR KOJI DANAS ZA JEDAN, A SUTRA ZA DRUGI KLUB I JOS SE OVDE PO FORUMIMA BEZOBRAZNO-NEOBRAZOVANI -NATURALIZOVANI DEO, PREPUCAVA SA NAVIJACIMA ORIGINALNOG I JEDINOG ZIVOG KLUPSKOG BRENDA U SRBIJI-GROBARA I PARTIZANa-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • XAXAXAXAXAXAXAXAXA, koji si sinak ti kompleks od dechkica!!! XAXAXAXAXAXA, prati nas i sedi kuci i kukaaaaaj! XAXAXAXAXAXAXA, debose

      0
      0
      Odgovori
    • Musavi pa gde si ti pozdravila te Nada Macura i poželela je skorije viđanje na kardioloskom odeljenju gde si i sinoć bio…Kaze nisi mogao dve reči da izgovoriš koliko te hvala bogu srce roknulo POČIVAJ U MIRU GADE MALI

      0
      0
      Odgovori
    • Ovde si lud samo ti,gotovo svakodnevno i na svaku vest o Zvezdi,najvecem srpskom brendu.Prate te i onaj penzioner,lika i smejurija u stopu ali ti si generalno najveca budala.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter