5
AdmiralBet ABA Liga

NOĆNE MORE: Partizanov plej o porazu od Mege

Objavljeno: 19.12.15 u 23:22

Poraz Partizana u duelu sa Mega Leksom i to posle 18 poena prednosti krajem treće deonice teško je pao svim igračima kluba iz Humske.

Jedan od prvih koji se oglasio putem društvenih mreža je finski reprezentativac Džamar Vilson koji je na Tviteru napisao:

– Ovo je sramota. Poklonili smo utakmicu i zbog toga ćemo imati noćne more. Neprihvatljivo.

Iskusni plejmejker je u duelu sa Megom postigao 13 poena uz šut iz igre 5/10, a pored toga imao je tri skoka i samo dve asistencije.

0
0
5 Komentara
  1. Ovo postaje KK TWITTER. čim izgube odmah lete na TWITTER da objaveć kako su „nesrećno“ izgubili….Nije to nesreća to se danas zove NEZNANJE!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Drugar nisi ti kriv sto ti je trener neznalica i SNS isprdak i botcina.Danas je konacno otkriveno njegovo pravo lice.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne mogu da verujem da ima ovoliko umobolnika da sve` i svasta pripisuju nekoj plitickoj stranci.Zasto bi Pera Bozic morao biti clan SNS ili bilo koje stranke?Covek je imao uspesnu karijeru,odlucio se za trenerski zanat,bio pomocnik Baronu i sad mu se ukazala prilika da bude prvi trener i kakve veze sa tim ima SNS.Nalazi se u svom klubu i ne moze biti neznalica jer je bio godinama kapiten tog tima.Neznalice ste vi koji ga kritikujete a niste bacili ni papir u korpu za otpatke ili kamencic u fontanu.Suludo bi bilo i poverovati da ce neki sportista izdati klub,koji mu je sve dao,zarad neke politicke partije.To mogu samo debelo poremecene osobe,poput tebe,penzionera,GdK,like i slicnih.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter