3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VALERI BOŽINOV: Partizan mora da se bori do kraja

Objavljeno: 17.12.15 u 09:15

Napadač Partizana Valeri Božinov izjavio je da njegov klub treba da se bori do kraja, bez obzira na veliki bodovni zaostatak u prvenstvu.

– Partizan treba da se bori do kraja, do poslednjeg kola, nezavisno od toga koliko Crvena zvezda ima više bodova od nas. Tu je i Kup, borićemo se do kraja – rekao je Božinov.

Crno-beli su jesenji deo prvenstva okončali na četvrtom mestu sa 36 bodova, čak 26 manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu. 

Ipak, „Parni valjak“ će nastupati i u četvrtfinalu Kupa Srbije, dok je u Ligi Evropa eliminisan u grupnoj fazi. Božinov je istakao da će crno-beli ići na pobedu u svakoj utakmici do kraja sezone.

– Mi smo Partizan, moramo i treba da dobijemo svaku utakmicu. Ko nosi Partizanov dres treba da zna samo jedno, da pobedi, sve drugo nije dobro – dodao je on.

Božinov se izvinio svima kojima su crno-bele boje u srcu zbog poraza od Augzburga, kojim je klub eliminisan iz Evrope.

– Izvinjavam se svim ljudima koji vole Partizan zbog poraza od Augzburga. Svi smo verovali i mislili da ćemo proći, ali nismo uspeli. Izvinjavam se, ne treba, ali se izvinjavam jer znam koliko je Partizan izgubio što neće nastaviti takmičenje u Evropi – naglasio je Božinov, prenosi Kurir.

0
0
3 Komentara
  1. Valeri, nista se ti nemoj sekirati, ovo je POCETAK KRAJA, ali MRAKane i njenih narikaca, UEFA ZNA RAZLOG, PISMO“ TJ. TELEGRAF JE POSLAT, JOS „PUTUJE“, USKORO STIZE-K.A.T.A.N.A.C. NA FK SEGREGACIJU SRBIJE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter