0
Evropske lige

FOTO: Twitter, Squawka Football ‏

STEVAN JOVETIĆ: Italijanska liga teža od Premijer lige

Objavljeno: 17.12.15 u 11:11

Napadač Intera, Stevan Jovetić, izjavio je da mu je Premijer liga lakša za igru od Serije A.

Crnogorski ofanzivac ovog leta pojačao je tabor „Neroazura“ u koje je stigao iz tabora Mančester sitija u kojem nije uspeo da ostavi dublji trag.

Jovetić je prethodno kao jedan od najboljih igrača Serije A prešao iz Fjorentine u Mančester siti 2013. godine, ali kod trenera Pelegrinija nije dobijao pravu priliku.

– Nije bilo lako preći iz srpske u italijansku ligu, standard je znatno viši. Mučio sam se prve godine, ali je bilo mnogo lakše sledeće. U Engleskoj mi je bilo lakše da igram, jer je mala razlika između liga. Mislim da sam zaslužio da igram više – kazao je Jovetić.

On je naglasio da je svestan da je imao zdravstvenih poteškoća u ekipi „Građana“, ali smatra on, mogao je da dobije više prostora da pokaže talenat.

– Imao sam normalan odnos sa Pelegrinijem. Ali nisam igrao ni kada sam bio spreman. Kada postignem gol izađem već u 60. minutu, teško je tako uraditi nešto više – poručio je Jovetić.

Jovetić je do sada „spakovao“ 4 gola na 12 mečeva za tim sa „Đuzepe Meace„, samo jedan manje nego na 23 nastupa za tim sa severa Engleske prošle sezone.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter