0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆEVA POSLEDNJA REČ: Bez Ninkovića i Babovića, Brašanac u novoj ulozi (SASTAVI)

Objavljeno: 16.12.15 u 16:30

Fudbaleri Partizana i Borca od 17 sati sastaće se na praznom stadionu u Humskoj u poslednjoj utakmici jesenjeg dela šampionata.

Partizan ovom utakmicom završava jednu od najgorih polusezona, možda čak i u istoriji kluba, dok će Borac pokušati da ponovi igru iz osmine finala Kupa Srbije kada su na ‘Marakani’ savladali Crvenu zvezdu sa 1:5, savladaju Partizan i tako na najbolji mogući način zaokruže njihov sjajan jesenji deo prvenstva.

Na teren praznog stadiona u Humskoj Čačani će istrčati u najjačem sastavu, dok je Ljubinko Drulović, u svojoj najverovatnije poslednjoj utakmici na klupi crno-belih, odlučio da malo izrotira postavu.

Umesto Nikole Ninkovića na terenu će biti Nemanja Petrović, koji će igrati zadnjeg veznog zajedno sa mladim Sašom Lukićem, dok će ofanzivnog veznog igrati Darko Brašanac.

Čovek koji je do sada bio zadužen za defanzivu u ‘vezi’, sada će kreirati napade i verovatno pokušati da deli lopte napadaču Božinovi, kao i krilnim ofanzivcima Andriji Živkoviću i Abubakaru Oumaruu. Bez dosadašnjih organizatora Ninkovića, Babovića i kapitena Saše Ilića.

Zanimljiva postavka, videćemo hoće li uroditi plodom u derbiju za kraj jesenje polusezone.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – Borac Čačak
Sudija: Vlado Glođović
Stadion u Humskoj (bez prisustva publike)

PARTIZAN (4-2-3-1): Kljajić – Bandalovski, Ćirković, Fabrisio, Leković – Petrović, Lukić – A. Živković, Brašanac, Oumaru – Božinov;

BORAC (4-2-3-1): Bajić – Đorđević, Drašković, Tanasin, Živković – Mićić, Jovančić – Jevtović, Vukmirović, Knežević – Vujaklija

[/stextbox]

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter