0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRAJ REKORDNE JESENI: Voša želi pobedu pred zasluženi odmor

Objavljeno: 15.12.15 u 16:50

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac izjavio je da njegova ekipa na meču protiv Novog Pazara želi da nastavi započeti pobednički niz. 

U 22. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u sredu će gostovati ekipi Novog Pazara. Biće to poslednji meč za crveno-bele ove jeseni, u kojoj su odigrali najviše zvaničnih utakmica za jednu polusezonu u klupskoj istoriji.

Naime, susret sa Novim Pazarom biće ukupno 32. meč za Vošine fudbalere ove jeseni, čime je oboren rekord iz 1998. godine, kada je tadašnja generacija, koja je stigla do finala Inter toto kupa, za polusezonu odigrala ukupno 30 zvaničnih utakmica.

Međutim, uprkos određenom zamoru, Vošini fudbaleri rešeni su da novom pobedom još jednom obraduju svoje navijače, o čemu svedoče i reči pomoćnog trenera crveno-belih Dragana Šarca.

– Očekuje nas još jedna teška utakmica. Novi Pazar je vruće gostovanje, to je ekipa koja igra jako dobro kod kuće i većinu bodova ove sezone osvojili su upravo na svom terenu. Imaju ubitačan napad, dobra krila, a posebno se izdvajaju Pavlović i Vusljanin, kao i Radivojević koji igra iza njih, tako da ćemo morati dobro da obratimo pažnju. Ove sezone, Novi Pazar nije osvojio naročito mnogo bodova i zato će sigurno želeti da protiv nas zabeleže pobedu, ali iste takve ambicije imamo i mi. Tri boda bi nam mnogo značila u borbi za plej of i želimo da nastavimo pobednički niz koji smo započeli – ističe Šarac.

I na ovom meču, u timu sa “Karađorđa” biće kadrovskih promena.

– Posle odrađene suspenzije zbog kartona, u tim se vraćaju Maksimović, Sekulić i Stanisavljević. S druge strane, sada iz istog razloga neće igrati Rosić, Zličić je pozvan u reprezentaciju, a od ranije povređenima Paločeviću i Mrdakoviću sada se pridružio i Kovačević. Jesmo hendikepirani, ali ne sumnjam da će momci koji istrče na teren dati svoj maksimum. O izboru startnih 11, odlučiće šef stručnog štaba neposredno pred utakmicu – naglasio je Šarac.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter