7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ U NEVERICI: Teška povreda Marka Simonovića!

Objavljeno: 14.12.15 u 21:25

Sredinom prve četvrtine Marko Simonović je doživeo povredu zbog koje je odmah morao da izađe sa parketa uz očaj na licu.

Pri jednom, naizgled, najobičnijem doskoku, Marko Simonović je nehotice nagazio na nogu Timotija Luvavua i izvrnuo zglob, zbog čega je odmah pao na zemlju, a svima oko njega je bilo jasno da se radi o težoj povredi.

Prenešen je na klupu, gde se za glavu hvatao i trener Dejan Radonjić, a odmah je gestikulirao prema Nebojši Čoviću da se radi o težoj povredi.

Kako sada stvari stoje, gotovo je izvesno da je Simonović izgubljen za utakmicu protiv Bajerna koja Zvezdu očekuje u petak u ‘Pioniru’.

A pogledajte i ko to špijunira crveno-bele iz prvih redova?

0
0
7 Komentara
  1. Meni je bilo zao onda kada im se povredilo par igraca,al sada kada ih ugasimo mi nece biti ni malo zao franjevaca!!!Trebali smo da pustimo Megu,da ih malo poguramo ka play-offu,ipak je to nas klub,to je u interesu nase kosarke!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter