0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NA ZADATKU: Ko to ‘špijunira’ Zvezdu iz prvih redova u Mitrovici? (FOTO)

Objavljeno: 14.12.15 u 21:08

Crvena zvezda od 21 sat gostuje Mega Leksu u Sremskoj Mitrovici, što će biti svojevrsna uvertira u odlučujući meč Evrolige protiv Bajerna u petak.

Mega Leks, najmlađa ekipa u ligi koju sa klupe predvodi Dejan Milojević, biće izuzetno težak izazov za Crvenu zvezdu uoči, slobodno se može reći,  utakmice sezone, protiv minhenskog Bajerna.

Trener Bavaraca je Svetislav Pešić, srpski stručnjak koji je u par navrata bio trener crveno-belih i pre samo nekoliko dana je izjavio da je Zvezda najbolji klub u regionu.

Za Bajern će taj meč u petak u ‘Pioniru’ takođe biti odlučujući, a pobeda bi mogla da ih odvede u TOP 16 fazu.

Večeras će Pešić uživo gledati crveno-bele protiv Mega Leksa, a taj meč će pratiti u društvu Žarka Varajića, legende jugoslovenske košarke i Aleksandra Trifunovića, takođe srpskog stručnjaka privrženog Zvezdi koji godinama sa uspehom radi u inostranstvu.

FOTO: Saša Ristić
FOTO: Saša Ristić

Novinar HotSporta sa lica mesta javlja da se Svetislav Pešić srdačno pozdravio i izljubio sa prvim čovekom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem i sportskim direktorom Mirkom Pavlovićem.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter