40
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU PARE NA MARAKANU: Zvezda rešava problem, postoje dve solucije

Objavljeno: 13.12.15 u 21:33

Iako tim Crvene zvezde igra odlično u prvom delu sezone odnosno praktično je već osvojio titulu prvaka Srbije jer je stekao ogromnu prednost briga za sve kojima je ovaj klub drag bilo je pitanje evro licence.

Naime, klub mora kako zna i ume da pronađe oko pet miliona evra kako bi rešio zaostala dugovanja io tako sprečio da se ponovi nešto slično od pre dve godine kada Crvena zvezda nije igrala u kvalifikacijama za Ligu šampiona iako je osvojila titulu.

Kako pišu Novosti pet miliona evra biće obezbećeno u narednih nekoliko dana, a postoje dve opcije da problem bude rešen.

Prva je da bude prodat najveći biser među Zvezdinom decom – Marko Grujić, a ako do toga ne dođe onda će Crvena zvezda da posegne za nešto bolnijim rešenjem, a to je uzimanje kredita od banke sa kojom već neko vreme pregovara.

0
0
40 Komentara
  1. Najnovija vest: Iz „narodne banke“ u toku noci, 2 „misteriozna“ lika ODNOSE VELIKEEE KOLICINE STRANOG I „TUDJEG“ tj. NASHEG NOVCA PUT MRAKane…TAMO IM SE SVAKI „TRAG“ GUBIIII…KAD’ NISU PROSLE OVE 2 SOLUCIJE, POSTOJI I TRECA VARIJANTA-„SPASA“ DEVASTIRANOG KLUBA-DRZAVNI BANKOMAT !!! .!. XXAAXXAA .!. …I ETO, zvezda „RESILA PROBLEM’ DA BI VEC U PRVOM POKUSAJU NA LS ISPALA PONOVO U PREDSEZONI KUPANJA OD TAMO NEKOG „MOCNOG“ KAIRATA i „NASE“ PARE BACENE U RUPU BEZ DNA PO KO ZNA KOJI PUT…K.A.T.A.N.A.C. NA FKCZ ZA SPAS SRBIJE I SRPSKE BUDUCNOSTI !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Najnovija vest: Iz „narodne banke“ u toku noci, 2 „misteriozna“ lika ODNOSE VELIKEEE KOLICINE STRANOG I „TUDJEG“ tj. NASHEG NOVCA PUT MRAKane…TAMO IM SE SVAKI „TRAG“ GUBIIII…KAD’ NISU PROSLE OVE 2 SOLUCIJE, POSTOJI I TRECA VARIJANTA-„SPASA“ DEVASTIRANOG KLUBA-DRZAVNI BANKOMAT !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo je samo prica za siroke narodne mase,nece Zvezda ni prodavati ni uzimati kredit,Premijer vodi taj klub,i onda je valjda svima sve jasno………

    0
    0
    Odgovori
    • Kada ste vi preziveli 10 godina u ledenom dobu mozemo i mi jednu!Zvezdu je Kairat poslao na produzeno letovanje dok Partizanu nije imao tu pogodnost jer je morao da zaradi u evropi preko 6 miliona evra da im ne bi iskljucivali struju i da ne bi kukali Vucicu da im da pare da ih uefa ne bi izbacila iz svojih redova!

      0
      0
      Odgovori
  4. Vidi ovih iz jsd-a sto prate zvezdine vesti zato ih na utakmici svog tima ima dvadeset.tole nema moc pa ne mozete surdulicu da dobijete. I penale sto vam sudije sviraju ne znate da date.pocela kradja da vam se vraca al duplo mnogo ce da boli. A nije vas sramota da se javljate strasno.

    0
    0
    Odgovori
  5. PISU, PRICAJU, NAROD ZAMAJAVAJU … ljudi u i oko zvezde … „ciganskih“ komentari … najbolje govore sa kimse narod u Srbiji ponositi ima …neka vas tamo sa svim NAMESTENIM PLJACKAMA NA TERENU I VAN NJEGA … istoriju Srbije izbeci necete … za ove tri i po godine dogadjaja u sdcz – njenim klubovima u varepolu, kosarci (prava imena i adrese klubova zbog DUGOVA jos niko NE sazna) u fudbalu situacija je jos gora … sa FINANSIRANJEM : UPLATAMA – ISPLATAMA . nacija i narod dobro zna … da ce BANKOMAT kao uvek u ove tri i po godine sve i SAD da odradi . sve ima svoj KRAJ … pa i BANKOMAT. ostaje da se vidi : kad ce se ponovo BANKOMAT aktivirati ??? ako BAKOMAT do tada vlasnika NE promeni …

    0
    0
    Odgovori
  6. Oni se stvarno nadaju lcencihahha.Nikakva licenca vas od izbacivanja spasiti nece,nikakve remijerove pare vas izvuci nece.Gamad ce se ugasiti i to vrlo brzo,,uzalud vam vucic namestio ovoliki broj laznih pobeda

    0
    0
    Odgovori
  7. Opaaa…sad ce sve na dobos bud zasto ukoliko putin ne ubaci 6cigli € pomoci svojoj ***** ili ce cora i vucko morati da iz svoje baste da uberu i prodaju zeleno… Trece nema… 😉

    0
    0
    Odgovori
  8. …SVE STO MOZES KUPITI NOVCEM, JEFTINO JE…NAJSKUPLJE JE ONO STO SUZAMA I DUSOM PLACAS !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter